Ko je sin biznismena koji je palio automobile na Dedinju! Mladić (19) dospeo u žižu javnosti zbog BIZARNE NESREĆE SA "PORŠEOM"!

Autor:

Hronika

29.08.2023

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša M. je 25. avgusta prvo zapalio svoj automobil, a onda i suprugin, da bi vatra zahvatila i treće vozilo. Šteta je procenjena na 200.000 evra.

Ko je sin biznismena koji je palio automobile na Dedinju! Mladić (19) dospeo u žižu javnosti zbog BIZARNE NESREĆE SA "PORŠEOM"!

Foto: Uprava carina

Sin biznismena Nebojše M, koji je zapalio tri automobila na Dedinju, je Luka M, (19) koji je bio za volanom poršea koji se u aprilu zakucao u metalno-betonsku kapiju Vojske Srbije.

Vozač poršea posedovao je probnu dozvolu i rođen je u Moskvi, a do nesreće je došlo nedaleko od zgrade u kojoj živi.

Porše smrskan

Luka M. (19) i njegov vršnjak koji je bio na mestu suvozača zadobili su lake telesne povrede, a materijalna šteta na vozilu procenjena je tada na oko 500.000 dinara.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je Luka izleteo van kolovoza u levu stranu, usled čega je prednjim delom vozila udario u metalno-betonsku kapiju Vojske Srbije.

Luki M. zbog stepena povreda nije urađen alkotest na licu mesta, već mu je u Urgentnom centru uzeta krv za analizu na alkohol.

Kada su se momci skucali "poršeom" u zid iz automobila je ispao motor od siline udarca.

Otac palio automobile

Nebojša M. (49), biznismen sa Dedinja, uhapšen je zbog sumnje da je zapalio tri automobila i to, kako se pretpostavlja jer je sumnjao da ga žena vara. On je, kako navode izvori, 25. avgusta prvo zapalio svoj automobil, a onda i suprugin, da bi vatra zahvatila i treće vozilo. Šteta je procenjena na 200.000 evra.

Kako saznajemo, on je ušao u garažu oko 6 sati ujutru peške i zapalio BMW X6 i polupao stvari okolo. - Potom se vratio u stan, natopio krpe benzinom, a onda se vratio u garažu i u BMW X1 ugurao krpu i zapalio je, a to je uradio i sa "audijem A8 koji je bio tu. Sve je uništeno i izgorelo - kaže izvor Blica.

Na lice mesta je izašla Hitna pomoć koja ga je prevezla na VMA.

(Republika/Blic)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading