POGINUO MOTOCIKLISTA U SREMSKIM KARLOVCIMA: Nesrećnom čoveku nije bilo pomoći!

Autor:

Hronika

26.08.2023

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudario se sa automobilom, preminuo na licu mesta.

POGINUO MOTOCIKLISTA U SREMSKIM KARLOVCIMA: Nesrećnom čoveku nije bilo pomoći!

Foto: Shutterstock

Motociklista (43) poginuo je na licu mesta u Sremskim Karlovcima, nakon što se sudario sa automobilom, prenosi Instagram stranica 192.

Prema rečima doktora Zorana Krulja, portparola novosadske Hitne pomoći, njihova ekipa primila je poziv u 14:22. Na licu mesta zatečen je muškarac sa višestrukim povredama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Nažalost, nesrećnom čoveku ni pored napora lekara i sprovedene kardiopulmonalne reanimacije, nije bilo pomoći i on je preminuo na licu mesta.

Uviđaj je u toku, a saobraćaj je obustavljen.

Podsetimo, noćas oko 1.30 časova, dogodila se saobraćajna nesreća u mestu Ljubičevo kod Požarevca, u kojoj je poginuo Miloš Kovačević (31), vršilac dužnosti pomoćnika ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, iz Sektora za boračko-invalidsku zaštitu.

U udesu su učestvovali automobil marke "pežo 508" i teretno motorno vozilo "man". Kovačević se nalazio u svojstvu putnika u automobilu, a poginuo je i vozač autombila D. B. (66).

Do nesreće je došlo oko 1.35 posle ponoći. Vozač automobila "Peugeot 508" D. B. (66) se kretao saobraćajnom trakom u kontra smeru i tom prilikom je doslo do čeonog sudara sa kamionom marke "MAN" koji se kretao od Male Krsne prema Požarevcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading