UŽASNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD OBRENOVCA: Sudarili se kamion i džip! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Hronika

22.08.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je obavila uviđaj i utvrđuje sve okolnosti saobraćajne nezgode.

UŽASNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD OBRENOVCA: Sudarili se kamion i džip! (FOTO+VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Na auto- putu "Miloš Veliki", u blizini naplatne rampe kod Obrenovca, danas je došlo do saobraćajne nezgode kada su se sudarili džip i kamion.

Kao što se može videti na video-zapisu koji je objavljen na Instagram stranici serbialive_beograd automobil je u potpunosti uništen, kao i kamion koji se nalazio u zaustavnoj traci.

 

 
 
 
 

 

Policija je obavila uviđaj i utvrđuje sve okolnosti saobraćajne nezgode i još uvek se ne zna da li je u udesu bilo povređenih, niti kako je došlo do karambola.

Takođe, još jedna saobraćajna nesreća dogodila se danas u Čenti, nedaleko od Zrenjanina, kada su se, kako se vidi na fotografijama koje je podelila Instagram stranica "192_rs", sudarili kamion i automobil, pri čemu su oba vozila pretrpela veću materijalnu štetu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Kako javljaju građani, stvaraju se zastoji u pravcu Zrenjanina usled saobraćajne nesreće, a stanje učesnika nije poznato.

Podsetimo, juče je takođe došlo do teške saobraćajne nesreće na auto-putu kod isključenja za Batajnicu, kada su se sudarila dva automobila i kamion. 

Vozila su u potpunosti bila uništena, a saobraćaj zaustavljen. Kako smo saznali, među povređenim učesnicima bila je i jednogodišnja beba, kao i muškarac koji je vozilom Hitne pomoći prebačen u bolnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading