SEO DO DEVOJČICE NA KLUPU, PA POČEO DA JE GRLI I DODIRUJE PO INTIMNIM DELOVIMA TELA: Detalji jezivog napada na dete u centru Beograda, Senegalac odmah uhapšen!

Autor:

Hronika

24.08.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senegalac je negirao krivično delo koje mu se stavlja na teret.

SEO DO DEVOJČICE NA KLUPU, PA POČEO DA JE GRLI I DODIRUJE PO INTIMNIM DELOVIMA TELA: Detalji jezivog napada na dete u centru Beograda, Senegalac odmah uhapšen!

Foto: Shutterstock

Silovanje maloletnice

I.S. (27) iz Senegala saslušan je danas u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zbog sumnje da je neprimereno dodirivao maloletnicu (16).

Kako se navodi u saopštenju tužilaštva, senegalski državljanin negirao je izvršenje krivičnog dela Polno uznemiravanje koje mu se stavlja na teret.

Tužilaštvo je nakon saslušanja Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da se prema osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva.

- Prema navodima krivične prijave Policijske stanice Stari grad osumnjičeni je krivično delo koje mu se stavlja na teret učinio dana 22.08.2023. godine u večernjim časovima, tako što je ispred Narodnog muzeja na teritoriji Gradske opštine Stari grad, prišao maloletnoj M.S. koja je sedela na klupi, kada joj se obratio na engleskom jeziku i rekao da želi da se upozna sa njom, na šta mu je ona odgovorila da ne želi da se upozna sa njim, kada je seo pored nje počeo da je grli i dodiruje po telu, nakon čega je M.S. odmah pozvala policiju, a osumnjičeni S.I. je po dolasku policije lišen slobode - stoji u saopštenju Prvog osnovnoj javnog tužilaštva u Beogradu.

U daljem toku postupka biće ispitana oštećena, izvršiće se neuropsihijatrijsko veštačenje osumnjičenog i preduzeće se ostale neophodne dokazne radnje u cilju daljeg procesuiranja osumnjičenog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading