IMA PRELOM LOBANJE I KRVARENJE U MOZGU! Dečaku (11) drvo palo na glavu! Sekao stabla sa ocem!

Autor:

Hronika

21.08.2023

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama dečak je povređen dok je bio u šumi sa ocem zbog seče stabala. U jednom trenutku, drvo je prilikom pada udarilo dečaka u glavu nanevši mu teške povrede. Policija utvrđuje okolnosti povređivanja dečaka

IMA PRELOM LOBANJE I KRVARENJE U MOZGU! Dečaku (11) drvo palo na glavu! Sekao stabla sa ocem!

Foto: Shutterstock

Dete u bolnici

Dečak star 11 godina iz Gadžinog Hana, koji je teško povređen juče kada mu je, tokom seče stabala u šumi, kako se sumnja, drva palo na glavu, trenutno je stabilnih vitalnih parametara, saznaje se u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu.

Dečak odmah nakon povređivanja transportovan u Urgentni centar UKC NIš gde je utvrđeno da je zadobio prelom lobanje i da ima krvarenje u mozgu. Nakon zbrinjavanja, zadržan je na lečenju.

Dečak je trenutno stabilnih vitalnih parametara. Smešten je u jedinicu intenzivnog lečenja na Klinici za anesteziju – kažu u UKC Niš za Blic.

Prema nezvaničnim informacijama dečak je povređen dok je bio u šumi sa ocem zbog seče stabala. U jednom trenutku, drvo je prilikom pada udarilo dečaka u glavu nanevši mu teške povrede. Policija utvrđuje okolnosti povređivanja dečaka.

- Dečak je bio sa ocem u šumi. Sekli su drva. U jednom trenutku, ne zna se još uvek kako, stablo je palo dečaku pravo na glavu - naglašava izvor  iz istrage.

Podsetimo, juče je u nišku bolnicu stigao i muškarac (64) kome je cirkular odsekao desnu šaku. Samo na području Niša, ovo je druga teška nesreća tokom pripreme ogreva za predstojeću zimu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading