KNELE POD OSTROGOM IMAO SVOJ RITUAL! Obavio ga i pred SMRT, a sada ga kopiraju današnji KRIMINALCI! (FOTO)

Autor:

Hronika

16.08.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Knežević Knele je svaki put radio isto kada bi otišao u manastir Ostrog.

KNELE POD OSTROGOM IMAO SVOJ RITUAL! Obavio ga i pred SMRT, a sada ga kopiraju današnji KRIMINALCI! (FOTO)

Foto: Profimedia, Printscreen

Aleksandar Knežević Knele bio je uzor mnogim generacijama, momcima koji su želeli da budu ''opasni momci'' baš kao i on, a mnogi ga i dan-danas kopiraju.

Rečenica koju je izgovarao bila je: ''Bolje da živim jedan dan kao čovek, nego ceo dan kao bednik'', i trudio se da živi zaista kako je govorio, brzo, ludo i bez straha. Vozio je skupe automobile, nosio oružje i pucao na svakoga ko bi ka mrko pogledao.

Pored toga što je u kriminalnom svetu bio idol, ''žestoki momci'' ga kopiraju i u još jednom trendu, a to je slikanje ispred manastira Ostrog, kog su kriminalci zvali ''Rols Rojs među manastirima.''

 

 

Ne zna se koliko je puta Knele, posetio Ostrog, ali se zna da se i u manastiru pridržavao svojih pravila - nosio je oružje, najčešće ispod trenerke.

Zajedno sa njim, ovaj trend je pokrenuo i Joco Vujičić. Kako se navodi na stranici Legende devedesetih, oružje su u manastir nosili jer su imali razloga za to.

 

 

Podsetimo, Knele je ubijen 28. oktobra 1992. godine u sobi 331 u poznatom hotelu ''Hajat'', kada je imao svega 21 godinu. Njegova likvidacija je i dalje pod velom tajne. Za njegovo ubistvo niko nije odgovarao, a slučaj je proglašen zastarelim 2017. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading