ZBOG DŽENANE I LJUBAVI PREMA NJOJ MONSTRUM IZ GRADAČCA UBIO OCA I SINA! Poručio tokom uključenja: "Kako bog namesti da mi obojica naiđu da ih ubijem"

Autor: Republika, S.S. - A.P.

Hronika

12.08.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nermin je žrtvama ukrao 75.000 evra pre pet godina

ZBOG DŽENANE I LJUBAVI PREMA NJOJ MONSTRUM IZ GRADAČCA UBIO OCA I SINA! Poručio tokom uključenja: "Kako bog namesti da mi obojica naiđu da ih ubijem"

Foto: ST/D. KADIĆ

Dan nakon stravičnog masakra u kojem je Nermin Sulejmanović u Gradačcu ubio troje ljudi, pa sebe, otkriven je i motiv zbog kojeg je presudio ocu i sinu Džengizu i Denisu Odneru.

Nermin je pre pet godina "zaveo" Denisovu sestru Dženanu koju je, prethodno, iskoristio kako bi iz kuće Džengiza u Gradačcu ukrao 75 hiljada evra. Denisov otac je prijavio Sulejmanovića policiji zbog krađe novca i otmice ćerke.

Denisa je ubio u centru grada, oca Džengiza malo dalje, a njegovu suprugu teško je ranio. S njima je bio u sukobu zbog ćerke i novca koji je ukrao.

A.B, koji tvrdi da je blizak prijatelj porodice, otkrio je za portal Sandžak danas nepoznate informacije koje bi mogle da osvetle pozadinu tragičnog slučaja. Tvrdi da je Sulejmanović prevario i nagovorio maloletnu ćerku Ondera Džengiza da ukrade značajnu sumu novca iz kuće vlastite porodice.

Porodica Onder je prema njegovim rečima svojevremeno prolazila kroz agoniju jer dve nedelje nije znala gde se nalazi njihova ćerka. Devojčica se vratila sa malom sumom novca, a njen otac tražio je od Sulejmanovića da vrati novac. To je navodno dovelo do ozbiljnog konflikta koji je na kraju završio na sudu.

- Pre nekih 7-8 godina ovaj idiot je oteo Džengizovu kćerku koja se u međuvremenu udala za Pazarca. Tada maloletnoj devojci je obećavao zlatnu budućnost kako to već pali kod maloletnih curica. Nagovorio ju je da ukrade 75.000 evra iz kuće. Onda su sa tim parama otišli negde u Srbiju. Dve nedelje agonije u Džengizovoj porodici i nakon toga curica se vraća sa hiljadu evra i eto. Naravno, Džengiz ga je tužio i tražio da mu vrati pare, ali od toga ništa. Sud i država nisu ništa preuzeli da zaštite porodicu i ta je agonija trajala oko osam godina - tvrdi A.B. za Sandžak danas koji inače živi u Minhenu.

Navodi da je glava porodice Onder bio mnogo dobar čovek.

Džengiz je bio veliki borac i jako uspešan čovek od posla. Neko vreme živeo je u Turskoj i zato poseduje i tursko državljanstvo. Otac mu je inače bio poreklom iz okoline Tutina - tvrdi A.B.

- Dženana je sada udata i živi skromno kao sve muslimanke. U mladosti je porodici napravila problem jer se viđala sa Nerminom, pa su je oni jedva iščupali iz kandži monstruma, koji im to nikada nije oprostio i sada im je "servirao najgoru osvetu", ubivši oca i sina u svega nekoliko minuta. To je i rekao dok se snimao tokom masakra:"Kako bog namesti da mi obojica naiđu da ih ubijem - rekao je za Republiku poznanik porodice Onder.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading