NESVAKIDAŠNJA PLJAČKA U NIŠU! Lopov pokušao da izvrši krađu, pa potom uleteo u reku: Policija hitno reagovala, nije mu bilo pomoći!

Autor:

Hronika

08.08.2023

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni je računao da će ulaskom u reku uspeti da pobegne ali očigledno nije računao da se ni policajac neće razmišljati da za njim uđe u vodu.

NESVAKIDAŠNJA PLJAČKA U NIŠU! Lopov pokušao da izvrši krađu, pa potom uleteo u reku: Policija hitno reagovala, nije mu bilo pomoći!

Foto: Profimedia, YouTube/Printscreen

Niška policija uhapsila je sinoć lopova koji je pokušao da izvrši krađu u jednoj kući, a osumnjičenom u bekstvu nije pomoglo ni to što je utrčao u Nišavu, saznaje "Blic".

Lisice na ruke stavljene su mu nasred rečnog korita! Nesvakidašnja policijska akcija odigrala se noćas u 1.10 časova u blizini Železničkog mosta, nizvodno od nekadašnjeg Grčkog konzulata.

- Policija je u 1.10 časova dobila prijavu da je došlo do pokušaja krađe. Brzom intervencijom policija je došla na lice mesta a u pokušaju da pobegne osumnjičeni je utrčao u reku ali ga je jedan policijski službeni sustigao - potvrđeno je "Blicu" u niškoj policiji.

Osumnjičeni je računao da će ulaskom u reku uspeti da pobegne ali očigledno nije računao da se ni policajac neće razmišljati da za njim uđe u vodu. O hapšenju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading