OVO JE TRAGIČNO NASTRADALA ŽENA U NIŠAVI: Isplivao snimak spasavanja, poginula na licu mesta! (VIDEO)

Autor:

Hronika

04.08.2023

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se snimak iz Niša, žena sletela u Nišavu, na mestu ostala mrtva.

OVO JE TRAGIČNO NASTRADALA ŽENA U NIŠAVI: Isplivao snimak spasavanja, poginula na licu mesta! (VIDEO)

Foto: printscreen/TV Prva

Jutros oko 7 časova je u teškoj saobraćajnoj nesreći nastradala Nišlijka B.M. (52) kada je automobilom marke ''fiat punto'' sletela u Nišavu.

Zbog čega je došlo do kobnog izletanja automobila sa puta se još uvek utvrđuje, a pokrenut je predistražni postupak koji vodi Osnovno javno tužilaštvo u Nišu. 

- Pregledom snimaka sa video kamera nije uočeno da je pre sletanja automobila sa kolovoza i uletanja u reku, došlo do bilo kakvog kontakta sa drugim vozilima. Postupajući tužilac je naložio obdukciju tela nastradale žene,, a naložena je i toksikološka analiza - kaže za "Blic" portparol OJT Niš Vladimir Stanojević.

Republika

Foto: Instragram/Printscreen/192_rs

Žena nastradala sletanjem u Nišavu

Automobil je pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima izleteo sa kolovoza idući iz pravca Pantelejske ulice ka ''Delti'', nastavio je da se kreće niz bedem nišavskog keja i zaustavio u koristu reke. Očevici su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć, a alarmilani su i vatrogasci.

- Oni su veoma brzo pod sirenama došli do mesta nesreće i uleteli u reku kako bi izvukli ženu koja se nalazila na mestu vozača. Nesrećnu ženu su doneli do lekara Hitne pomoći koji su je više od pola časa reanimirali na obali reke. Nažalost, žena je preminula - rekao je jedan od svedoka, prenosi Kurir.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Prema nezvaničnim informacijama, vozilo se nakon sletanja prevrnulo u reci koja trenutno nema visok vodostaj. Rezultatima obdukcije će biti utvrđeno da li je nesrećna žena doživela srčani udar, da li je došlo do nekih drugih zdravstvenih komplikacije, ili je pak, smrt usledila nakon sletanja u reku.

- Nije nemoguće i da vozač izgubi kontrolu nad automobilom i u slučaju iznenadnog kvara na kočnicama ili na uređaju za upravljanje. No, da li će to moći da se utvrdi vanrednim tehničkim pregledom vozila zavisi od stanja u kojem se četvorotočkaš nalazi. Ako nije u voznom stanju, možda nije moguće da se utvrde te stvari - kaže izvor  za pomenute medije koji je dobar poznavalac te materije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading