BIVŠI POLICAJAC KOJI JE RANJEN NA AUTOKOMANDI IZVEDEN PRED TUŽILAŠTVO: Preti mu pritvor

Autor:

Hronika

08.08.2023

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je uhapšen po izlasku iz bolnice, a danas na saslušanju nije izneo odbranu

BIVŠI POLICAJAC KOJI JE RANJEN NA AUTOKOMANDI IZVEDEN PRED TUŽILAŠTVO: Preti mu pritvor

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bivši policajac Bojan T., koji je ranjen u pucnjavi u ugostiteljskom objektu "Staro Užice", danas je priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

On je uhapšen po izlasku iz bolnice, a danas na saslušanju nije izneo odbranu.

Tužilaštvo je tražilo da se Bojanu T. odredi pritvor do 30 dana, saznaje Telegraf.rs.

- Policajac je kratko izjavio da zbog zdravstvenog stanja, ne može da iznese odbranu - rekao je izvor Kurira.

Bivši policajac uhapšen je jer je istragom otkriveno da je u trenutku ranjavanja na Autokomandi kod sebe imao privatni pištolj za koji nije imao dozvolu.

Nemanja B. (32) i Peko D. (53) ranije su uhapšeni i saslušani saslušani su u Višem javnom tužilatvu u Beogradu zbog sumnje da su pomogli bivšem policajcu Bojanu T., koji je prethodno ranjen u restoranu "Staro Užice" na Autokomandi, da sakrije oružje koje je nosio.

Taksista je povrđenog Bojana prevezao u Urgentni centar, a potom je Nemanja iz automobila izneo oružje.

Oni su na saslušanju izneli svoje odbrane. Kako je pisao Telegraf.rs, priznali su da su nosili pištolj i da su to uradili kao neku vrstu pomoći ranjenom policajcu. Nemanja B. je pištolj bacio u žbunje u Velikom Mokrom Lugu.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenima odredi meru zabrane napuštanja stana.

Bojan T. je ranjen nakon što je, prema nezvaničnim informacijama, došlo do svađe između njega i muškarca koji je sedeo sa njim. Muškarac, za kojim policija i dalje traga, otišao je od stola, da bi se potom vratio sa fantomkom na glavi i pucao u bivšeg policajca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading