ŠKALJARCI ZBOG NJE HTELI DA SE POUBIJAJU! Udovica ubijenog Zijada Nurkovića pokušala da se opere nakon dokaza o ŠVALERACIJI sa članovima klana! (FOTO)

Autor:

Hronika

02.08.2023

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Vasilisa Nurković nakon što su u javnosti isplivale presretnute poruke škaljaraca sa Skaja.

ŠKALJARCI ZBOG NJE HTELI DA SE POUBIJAJU! Udovica ubijenog Zijada Nurkovića pokušala da se opere nakon dokaza o ŠVALERACIJI sa članovima klana! (FOTO)

Foto: Facebook

Vasilisa Nurković

Crnogorske Vijesti su objavile Skaj prepiske koje su, navodno, razmenjivali pripadnici kavačkog klana, a u kojima se pominje i poznata crnogorska blogerka Vasilisa Nurković, supruga pokojnog Zijada Nurkovića, ubijenog pred njom u Španiji 2019. godine.

Republika

Foto: instagram.com/vasiilisa_

Vasilisa Nurković

Navodno su pripadnici kavačkog klana i policajci koji su radili za vođu klana, Radoja Zvicera, planirali otmicu jednog od ''škaljaraca'' koji je trebalo da pristane da bude svedok-saradnik. U prepiskama se može videti i da se pripadnik škaljarskog klana plašio za svoj život i to upravo zbog Vasilise.

- Kaže "hoćete me ubiti vi, hoće "kavčani", hoće moji što sam sada u vezi sa ženom od Zijada - navodno piše u jednoj presretnutoj poruci.

Nakon prepiske koja je isplivala u javnost, oglasila se i blogerka.

- Kako jedete g više... Okanite se mene, imate prečih poslova od mene ili volite da unesete malo drame da sakrijete istinu... Niste zanimljivi majke mi, ove priče za malu decu ne bi napisao ni Andersen - napisala je blogerka.

Republika

Foto: INSTAGRAM/VASIILISA_

Oglasila se Vasilisa Nurković

Podsetimo, Vasilisa je aktivna na društvenim mrežama gde je prati na hiljade pratilaca, a redovno na godišnjicu ubistva supruga Zijada Nurkovića kači njihove zajedničke fotografije uz emotivne reči i oproštajne poruke.

Republika

Foto: Facebook

Vasilisa i Zijad Nurković

Podsetimo, rat kavačkog i škaljarskog klana počeo je 2014. godine kada je iz jednog stana u Valensiji nestao tovar od 200 kilograma kokaina, pa se do tada jedinstveni klan iz Kotora pocepao na dva i do sada je ubijeno preko 60 ljudi.

2021. godine je klanovima zadat najveći udarac kada je ogranak kavačkog klana u Beogradu pao, a za koji se sumnja da su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković. Nakon njihovog hapšenja je raspisana poternica za vođom kavačkog klana Radojem Zvicerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Marko

03.08.2023 08:30

Jako bitna osoba za pisati o njoj.