GAŠIĆ PREDAO SVE DOKAZE O UBISTVU IVANOVIĆA: Ministar sva saznanja predočio Tužilaštvu za organizovani kriminal!

Autor:

Hronika

02.08.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić ima dokaze o ubistvu Olivera Ivanovića koje je odmah poslao tužilaštvu.

GAŠIĆ PREDAO SVE DOKAZE O UBISTVU IVANOVIĆA: Ministar sva saznanja predočio Tužilaštvu za organizovani kriminal!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages, Printscreen

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić poslao je tužilaštvu sve informacije, dokumentaciju i dokaze koje ima o ubistvu Olivera Ivanovića, ali ga niko iz Tužilaštva za organizovani kriminal (TOK) posle toga nije pozvao, saznaje Republika.

Republika

Foto: MUP

Bratislav Gašić

Prema informacijama našeg lista, ministar je sva saznanja o kojima je govorio i u javnosti predočio Tužilaštvu za organizovani kriminal čim ih je saznao i dobio, ali nikakve povratne reakcije nije bilo. Umesto toga, juče se u listu Danas, u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, pojavio tekst u kojem se, između ostalog, insinuira da TOK ne raspolaže informacijama o kojima je govorio ministar policije.

- Bez obzira na pretpostavku da bi informacije i dokaze koje o ubistvu Olivera Ivanovića ima ministar Gašić trebalo da poseduje i Tužilaštvo za organizovani kriminal Srbije, koje vodi istragu u ovom slučaju, nema zvanične potvrde da je to zaista tako - piše Danas, uz napomenu da je ministar Gašić bio nedostupan za telefonske pozive, a da im iz tužilaštva nisu odgovorili na postavljena pitanja.

Republika

Foto: Printscreen

Bratislav Gašić ima informacije o ubistvu Olivera Ivanovića

Podsetimo, ministar Gašić je nedavno na sednici Skupštine Srbije rekao da naši organi znaju ko je ubio Olivera Ivanovića 2018. u Kosovskoj Mitrovici. B. K.

Republika

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Oliver Ivanović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading