DEVOJKA IZ SRBIJE OTETA U TUNISU, SVE ORGANIZOVAO RADNIK HOTELA: Naši turisti u velikoj panici, ne mogu da veruju šta se desilo

Autor: Republika, S.S.

Hronika

31.07.2023

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko otete devojke je tog dana prijavio njen nestanak, a policija je odmah blokirala grad

DEVOJKA IZ SRBIJE OTETA U TUNISU, SVE ORGANIZOVAO RADNIK HOTELA: Naši turisti u velikoj panici, ne mogu da veruju šta se desilo

Foto: Shutterstock

Jedna devojka oteta je nedavno u Tunisu, a kidnapovanje je organizovao animator hotela u kojem je ona odsela sa dečkom, glase informacije nekoliko turista koji su ovu priču ispričali na društvenoj mreži Fejsbuk.

Prema njihovim rečima, dečko otete devojke je tog dana prijavio njen nestanak, a policija je odmah blokirala grad i pomoću snimaka sa nadzornih kamera na obližnjim lokalima, ustanovili su u koje vozilo je Srpkinja silom ubačena, a onda su ga pronašli za svega tri sata.

- Devojka je nepovređena odvedena u lokalnu policijsku stanicu, gde je 24 sata davala izjave o svemu što se desilo. U sve je bila uključena i srpska ambasada u Tunisu, kao i turistička agencija preko koje je devojka sa momkom stigla u to letovalište - piše u objavi turista u jednoj grupi u kojoj pišu o utiscima iz Tunisa.

Detalji kidnapovanja još uvek nisu poznati, a građani Srbije upoznati sa tom pričom, kažu da su u strahu da odu na letovanje u Tunis, jer su čuli da se ovakvo kidnapovanje srpske devojke dogodilo već drugi put ovog leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Др ја

31.07.2023 16:44

Ког клинца тражи у Тунису поред овако лепе србије

Verona

31.07.2023 18:01

Tamo, i ne samo u Tunisu, su legalni haremi.

RS

01.08.2023 01:56

Ne, agencija je isključivo preko telefona komunicirala sa dečkom otete devojke.Kao svedok mogu potvrditi da se niko iz agencije nije pojavio.

Ja

01.08.2023 08:36

@RS - Tako je, agencija nije reagovala uopste, decko je bio prepusten sam sebi i sam sa policijom bio u kontaktu i devojka je hvala Bogu ok i u Srbiji su