ŽENA KUHINJSKIM NOŽEM NAPALA MUŽA ŽANDARMA, ON NEĆE DA JE TERETI! Ovo su DETALJI napada na Zvezdari

Autor:

Hronika

27.07.2023

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D. M. je zatražio lekarsku pomoć u Urgentnom centru gde su mu konstatovane teške povrede opasne po život.

ŽENA KUHINJSKIM NOŽEM NAPALA MUŽA ŽANDARMA, ON NEĆE DA JE TERETI! Ovo su DETALJI napada na Zvezdari

Foto: Tanug-Shutterstock

Napad nožem

Lj. M. (49) smeštena je u kliniku "Dr Laza Lazarević" zbog sumnje da je svog supruga D. M. (48), kako "Blic" nezvanično saznaje, pripadnika Žandarmerije pokušala da ubije.

Podsetimo, napad se dogodio 21. jula, a D. M. je zatražio lekarsku pomoć u Urgentnom centru gde su mu konstatovane teške povrede opasne po život.

Mrlje krvi u spavaćoj sobi

Kako piše Kurir, žandarm nije želeo da sarađuje sa policijom i otkrije ko mu je zadao ubodnu ranu rekavši da "nije uopšte važno", a kada su oni otišli do stana na Zvezdari u kom živi sa svojom suprugom zatekli su mrlje krvi u spavaćoj sobi.

- Tokom pretresa, ispod kreveta su pronašli i kuhinjski nož, za koji se sumnja da ga je koristila njegova supruga kada ga je ubola - otkriva sagovornik Kurira.

Prema njegovim rečima, za sada se ne zna šta je tačno prethodilo krvavom napadu supruge na žandarma.

- Navodno su se posvađali, a onda je ona uzela nož i ubola ga u leđa - dodaje on.

Međutim, supruzi policajca tada nisu stavljene lisice na ruke, jer je ona prebačena u psihijatrijsku ustanovu u kojoj je hospitalizovana.

U braku 20 godina

Kolege teško povređenog D. M. kažu da su njihov kolega i LJ. M. u braku dvadesetak godina i da imaju već punoletnu ćerku koja živi sa njima, ali koja navodno nije bila svedok krvave drame u stanu, piše Kurir.

- Čuo sam da su imali godinama probleme u braku i da nisu najbolje funkcionisali. Ipak, niko od nas nije očekivao da bi supruga pokušala da ga ubije - kaže jedan kolega D. M. za Kurir.

Ne tereti suprugu

Kako Kurir piše, žandarm D. M. ne želi da tereti svoju suprugu LJ. M.

- Ovo je još jedan primer da se muškarci retko odlučuju da prijave da su žrtve nasilja, čak i u slučajevima kada im supruge nanesu teške povrede kao u konkretnom slučaju. U svakom slučaju, istraga je u toku, biće prikupljeni svi dokazi, uzete izjave i potom će nadležno tužilaštvo odlučiti o daljem toku postupka - kaže sagovornik Kurira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading