IZREŠETAN SA 12 METAKA NA SRED CENTRA: Šapčani i posle osam godina pamte ubistvo Dejana Jakovljevića Debe koji je imao DEBEO DOSIJE!

Autor:

Hronika

21.07.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jakovljević je bio iz kriminogenog miljea, ali se, kako Šapčani tvrde, smirio i obožavali su ga.

IZREŠETAN SA 12 METAKA NA SRED CENTRA: Šapčani i posle osam godina pamte ubistvo Dejana Jakovljevića Debe koji je imao DEBEO DOSIJE!

Foto: Youtube/PRINTSCREEN/YOUTUBE/RUDAR 7

Dejan Jakovljević zvani Deba (41) ubijen je na današnji dan pre osam godina u centru Šapca.

Jakovljević je u večernjim satima zaključavao svoj restoran "Čarobna kuhinjica" i u tom trenutku napadači su zapucali iz kola u pokretu. Pogođen je u glavu i telo. Ubice su pucale iz "škorpiona", vozeći se u crnom "reno meganu". Taj automobil je kasnije pronađen zapaljen u blizini sela Tabanović, na desetak kilometara od Šapca.

S kakvom preciznošću je likvidiran Jakovljević, pokazuje izgled mesta zločina. Iako restoran ima velike izloge, kao i lokali sa obe strane, stakla nisu razbijena, niti je fasada oštećena. To dovoljno govori da je reč o profesionalnim ubicama, koje su se svih 12 ispaljenih hitaca pogodile žrtvu.

Jakovljević je bio iz kriminogenog miljea, ali se, kako Šapčani tvrde, smirio i obožavali su ga.

Odležao je šest godina u zatvoru jer je bio uhapšen sa četiri kilograma heroina.

- Po izlasku na slobodu povukao se, oženio i živeo mirno. Restoran s domaćom hranom otvorio je 2012. godine - pričao je jedan od poznanika ubijenog.

Šapčani su bili zaprepašćeni ubistvom Dejana Jakovljevića. Iako o njemu u policiji postoji debeo dosije u kojem mu se na teret stavljaju poslovi s narkoticima, sugrađani su o Debi imali lepo mišljenje.

- Kad su bile poplave u Šapcu, Deba je pomagao narodu iz ugroženih delova. Slao je hranu i sve što treba. Čuli smo da je bio u zatvoru zbog droge, ali se nikad nije ponašao bahato niti je bilo čime pokazivao da ima problema sa zakonom - pričale su komšije.

Jakovljević je desetak godina pre smrti bio osumnjičen za ubistvo u Nemačkoj, ali je zbog nedostatka dokaza pušten. Nemačka mu je čak isplatila odštetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading