"MOLIO SAM SUDBINU DA PORASTEŠ PORED MENE SINE MOJ" Potresna poruka oca Stefana Balića (9): Bahati vozač besnog automobila ga usmrtio na Karaburmi!

Autor:

Hronika

18.07.2023

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se dogodila 18. jula 2021. godine u ulici Marijane Gregoran na Karaburmi kada je Lazar Galić, automobilom "citroen" na pešačkom prelazu udario direktno u Stefana, njegovog mlađeg brata i njihovog oca Mihaila, koji su u tom trenutku prelazili preko zebre.

"MOLIO SAM SUDBINU DA PORASTEŠ PORED MENE SINE MOJ" Potresna poruka oca Stefana Balića (9): Bahati vozač besnog automobila ga usmrtio na Karaburmi!

Foto: Facebook, Nemanja Pančić

Navršilo se dve godine od kad je u saobraćajnoj nesreći poginuo dečak Stefan Balić (9), kada je na njega, njegovog oca i brata, kolima naleteo Lazar Galić u beogradskom naselju Karaburma, a potom pobegao.

Ovim tužnim povodom, Stefanov otac Mihailo Balić, potresnom porukom na Fejsbuku podsetio je na tragičan događaj.

- Na današnji dan smo povređeni od strane nečoveka...Učini mi život srećnim sine moj, zaključaj mi tugu negde sine moj, godinama tužan živim sine moj, i za tobom stalno žudim sine moj, molio sam svoju sudbu sine moj, da porasteš pored mene sine moj... - napisao je on.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook

 

Podsetimo, nesreća se dogodila 18. jula 2021. godine u ulici Marijane Gregoran na Karaburmi kada je Lazar Galić, automobilom "citroen" na pešačkom prelazu udario direktno u Stefana, njegovog mlađeg brata i njihovog oca Mihaila, koji su u tom trenutku prelazili preko zebre. Stefan je tada zadobio brojne povrede glave i preminuo je nekoliko dana nakon toga u bolnici. Njegov mlađi brat i otac prošli su sa povredama.

Galić je pobegao sa lica mesta, a, kako je kasnije ispričao na sudu, u jednom momentu je zaustavio automobil i vratio se na udaljenost od oko 20 metara od mesta nesreće, te da je tu čuo da su povređena deca. Ipak se ponovo okrenuo i otišao.

Republika

Foto: Republika

 

Lazar Galić je u septembru 2022. godine osuđen na 10 godina zatvora, ali je u aprilu ove godine, odlukom Apelacionog suda, kazna smanjena na osam godina zatvora.

Kako je sudija navela u presudi, Galić je osuđen zbog nesreće na osam godina, dok za nepružanje pomoći je dobio kaznu tri godine zatvora, nakon čega mu je izrečena jedinstvena presuda od 10 godina u koju je uračunato vreme koje je proveo u pritvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading