ZVANIČNO SVE ISPITANO! Evo da li je bilo propusta u lečenju žene koju je ujeo stršljen - lekari otrkili kako je došlo do smrti

Autor:

Hronika

18.07.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se direktor Doma zdravlja u Čačku nakon smrti žene od posledica ujeda stršljena.

ZVANIČNO SVE ISPITANO! Evo da li je bilo propusta u lečenju žene koju je ujeo stršljen - lekari otrkili kako je došlo do smrti

Foto: ST/Nebojša Mandić, Pixabay.com

Povodom slučaja koji se dogodio prošlog petka u Čačku kada je od posledica ujeda stršljena preminula žena starosti 57 godina, direktor čačanskog Doma zdravlja Aleksandar Pajović formirao je komisiju koja je ispitivala okolnosti pod kojima se to dogodilo.

Direktor Doma zdravlja naglasio je da je sve detaljno ispitano, kao i to da nije bilo stručne greške.

- Komisija za unutrašnju kontrolu i Stručni savet Doma zdravlja zasedali su i dali svoje izveštaje, izuzev nekih propusta, ne toliko bitnih, data je adekvatna terapija, ali jednostavno pacijentkinja je bila u teškom stanju. Pozvana je i naša ekipa Hitne pomoći koja se priključila intervenciji, dali su potrebnu terapiju i transportovali pacijentkinju u čačansku bolnicu, ali ona je već bila preminula, da li u putu ili po dolasku u bolnicu. Sve smo detaljno ispitali i nije bilo stručne greške, izuzev nekih sitnih okolnosti koje su i nebitne za sve to - rekao je Pajović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading