KONAČNO OTKRILA MOTIV: OSTALA BEZ DEČKA I MILIONA: Lepa Miki priznala kako je postala pljačkaš

Autor:

Hronika

17.07.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanka Mirnesi S. koja se krila u Srbiji pošto je sa dečkom i saradnikom u Nemačkoj ukrala 1, 2 miliona evra na početku suđenja otkrila svoj motiv za pljačku.

KONAČNO OTKRILA MOTIV: OSTALA BEZ DEČKA I MILIONA: Lepa Miki priznala kako je postala pljačkaš

Foto: Facebook/Patrick Welke

Mirnesa S.

Na prvom ročištu u Okružnom sudu u Štutgartu, Mirnesa S. (42) iz Bosne i Hercegovine kojoj se sudi za krađu 1,2 miliona evra iz firme za transport novca u kojoj je radila, šokirala je priznanjem.

Foto: Instagram.com, Printscreen

Mirnesi S. preti zatvorska kazna do 10 godina

Lepa Miki, kako zovu Mirnesu, a koja se skrivala u Srbiji nakon pljačke u Nemačkoj, danas je, odevena u crno-belu kombinaciju i sa kosom skupljenom u punđu, ispričala pred sudom da je bila ludo zaljubljena u Roberta S.(29) koji je sada u bekstvu sa ukradenim novcem, kao i njihov saučesnik Marko I.. 

Kazala je i da je iz ljubavi prema Robertu pristala da njegov plan za krađu sprovede u delo, i da opljačka firmu u kojoj je radila i do tada bila čovek od poverenja za kolege i menadžement.  

- Robert me je nagovorio da ukradem novac iz kompanije u kojoj sam radila. Čim sam ga videla u noćnom klubu, odmah sam želela da budem sa njim. Često me je obasipao komplimentima, jako sam bila zaljubljena u njega, a stalno me je zapitkivao o poslu i da li bih mogla da ukradem novac. Odgovarala sam da nisam lopov, ali on nije odustajao - ispričala je Mirnesa. 

Ona je pred sudom plakala i pričala kako je Robert "kupio" time što joj je poklanjao skupe stvari i da se sa njim osećala posebno, te da je na kraju poklekla. Kazala je i da se kaje zbog svog postupka koji joj je uništio život.

- Jedino što sam želela je da budem s njim, a on mi je obećao da će mi napraviti pasoš sa novim imenom - ispričala je Mirnesa pred sudom koji joj preti kaznom zatvora do 10 godina.

Mirnesa S. je pljačku izvela tako što je14. oktobra zakasnila na posao pola sata i sa sobom je donela torbu sa peškirima. Kad su njene kolege otišle na pauzu u 15 sati, Mirnesa je ostala da nešto navodno dovrši. Ukrala je novac i stavila ga u kutiju na dnu torbe, a preko nje je stavila druge stvari. Zatim je ušla u podrum sa svojim prtljagom. U prostoru bez video nadzora, izvadila je peškire iz torbe i zamenila ih novcem. Nakon toga Mirnesa je mirno napustila firmu sa 1,25 miliona evra. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading