NA OBALI PRONAĐENE NJENE PAPUČE! Kod Vukovara pronađeno telo žene koja je skočila u Dunav kod Apatina! PORODICA JE IDENTIFIKOVALA!

Autor:

Hronika

12.07.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Identifikacijom članova porodice nesrećne žene, utvrđeno je da se radi o M.O. (64) iz Apatina.

NA OBALI PRONAĐENE NJENE PAPUČE! Kod Vukovara pronađeno telo žene koja je skočila u Dunav kod Apatina! PORODICA JE IDENTIFIKOVALA!

Foto: Melina Gvero

Telo žene isplivalo je iz Dunava 10. jula, kod Vukovara u Hrvatskoj. Policija je nakon izvlačenja telo poslala na obdukciju, a onda je utvrđen identitet nesrećne utopljenice.

Identifikacijom članova njene porodice, utvrđeno je da se radi o M.O. (64) iz Apatina.

Nakon uviđaja telo je prevezeno u vukovarsku bolnicu gde je obavljena obdukcija, u čijem nalazu stoji da nisu utvrđeni elementi krivičnog dela.

- Nesrećna žena je, najverovatnije, izvršila samoubistvo skokom u Dunav, dva dana ranije, kada je i prijavljen njen nestanak. Kod Šumske uprave, na obali, su pronađene njene papuče, a prepoznavanjem je utvrđeno da je reč o našoj sugrađanki - navodi izvor blizak istrazi za "Nove apatinske novine".

Da podsetimo, policija je 10. jula u 14.40 sati primila dojavu da je u Dunavu kod Vukovara uočeno telo. Na lice mesta izašli su policijski službenici i mrtvozornik, saopštila je hrvatska policija.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading