OTKRIVAMO KO JE DRUGI CIMER KOSTINOG OCA U PRITVORU: Vladimir Kecmanović do sada delio ćeliju s hirurgom-nasilnikom, a onda im se pridružio i bahati ginekolog!

Autor:

Hronika

30.06.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Kecmanović jedino sa Nikolom Ostojićem i poznatim beogradskim ginekologom razgovara,a inače je tih i povučen.

OTKRIVAMO KO JE DRUGI CIMER KOSTINOG OCA U PRITVORU: Vladimir Kecmanović do sada delio ćeliju s hirurgom-nasilnikom, a onda im se pridružio i bahati ginekolog!

Foto: Nikola Mutić, Printscreen/YouTube

Otac Koste Kecmanovića Vladimir Kecmanović

Beogradski radiolog Vladimir Kecmanović (47), otac Koste Kecmanovića (13), koji je u školi na Vračaru ubio devetoro dece i školskog čuvara, a ranio petoro drugara i nastavnicu istorije, deli zatvorsku ćeliju sa Nikolom Ostojićem, hirurgom, koji je početkom godine krvnički tukao svoju suprugu i majku njihovo troje maloletne dece. Pored Nikole Ostojića sa Vladimirom Kecmanovićem u zatvorskoj ćeliji, kako saznaje portal Republika.rs, je i bahati ginekolog Milan Brakus koji se sumnjiči da je prošlog meseca na Novom Beogradu napao policajca!

Kako saznaje portal Republika.rs, Vladimiru Kecmanoviću se prvo pridružio Nikola Ostojić, a zatim je u ćeliju sa njima smešten nakon jezivog nasrtaja na policajca i Brakus.

Prema onome što je Republika.rs i ranije pisala, Vladimir i Nikola su se odmah zbliili i počeli da komuniciraju o "svojim mukama" i novonastaloj situaciji, a sada se saznaje da se dobro uklopio ii ginekolog.

Kako saznajemo, Vladimir jedino sa Ostojićem i Brakusomi razgovara. Inače je tih i  povučen, a mnogo je promenio i svoj fizički izgled. Osim što je smršeo 30 kilograma, Vladimir se promenio i u licu, te mnogi kažu da to nije isti čovek, što je potvrdila i njegova žena Miljana Kecmanović

Da podsetimo, Vladimiru Kecmanoviću, ocu dečaka koji je osumnjičen za masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", Viši sud u Beogradu produžio pritvor, a koji može trajati najduže 30 dana.

Republika

Foto: Facebook

Porodica Kecmanović

Pritvor je prema okrivljenom produžen iz zakonskih razloga propisanih odredbom Zakonika o krivičnom postupku, odnosno usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni, u slučaju boravka na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je okrivljeni osnovano sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Okrivljenom Vladimiru Kecmanoviću na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško delo protiv opšte sigurnosti.

Foto: Facebook/Printscreen

Milan Brakus

Podsetimo, poznati ginekolog Milan Brakus, kako se sumnja napao je policajca 19. maja na raskrsnici Ulice Milentija Popovića i Bulerava Zorana Đinđića, i to tako što se oglušio o naređenje saobraćajca koji su preusmeravali saobraćaj zbog održavanja javnog okupljanja, a potom svojim "mercedesom" krenuo na policijskog službenika i odgurivao ga.

Doktor je istog dana uhapšen i tada je odbio alko test ali je na droga testu bio pozitivan na kokain.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je 5. juna optužnicu protiv poznatog ginekologa Milana Brakusa koji se sumnjiči da je prošlog meseca na Novom Beogradu napao policajca! Kako se navodi u saopštenju tužilaštva, optužnica kojom se okrivljeni sumnjiči za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, dostavljena je Trećem osnovnom sudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (4)

Loading
RR

30.06.2023 12:30

Lekari, tzv samozvana elita, su ništa drugo nego priučeni mediokriteti kojima je dato na značaju u modernim društvenim uređenjima. Jer, kakvo logičko razmišljanje, ondosno inteligencija, je neophoda za studiranje medicinskog fakulteta? Čast izuzecima naravno.

Ljiljana

30.06.2023 12:31

Doktorska Elita. Fini neki dr. Ponos našeg zdravstva. Svi u jednoj ćeliji, ponosni i uzorni fakultetski obrazovani "ljudi"!!!

Jelena

30.06.2023 12:36

Skupila se doktorska bagra. Slično se sličnom raduje. Našli su se.

Milorad

30.06.2023 21:02

Niti je Otac kriv, dečko je perfidno saznao šifru i uzeo oružje, nije mu Otac dao a ginekologa je Napao policajac a ne suprotno... Te analize krvi su uvek sumnjive... Bahatost Pravde i Medija...