KIKINDA ZAVIJENA U CRNO: Suzana koju je brutalno nasmrt izbo Robert danas će biti sahranjena - monstrum je saslušan i pritvoren!

Autor:

Hronika

21.06.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Zrenjaninu uhapsila je Roberta M. (39) iz okoline Novog Bečeja, zbog ubistva nevenčane supruge Suzane M.

KIKINDA ZAVIJENA U CRNO: Suzana koju je brutalno nasmrt izbo Robert danas će biti sahranjena - monstrum je saslušan i pritvoren!

Foto: ST/V. LUKIĆ, Facebook

Ubistvo kod Novog Bečeja

Suzana M. (41) koju je suprug Robert M. (39) nožem izbo nasmrt, biće sahranjena danas na Gradskom groblju u Kikindi.

- Sa velikim bolom i tugom obaveštavamo sve rođake, prijatelje i poznanike da je naša draga preminula 18. juna u svojoj 41. godini života. Sahrana će se održati 21. juna u 13 časova na Gradskom groblju u Kikindi - piše na umrlici.

Inače, Robert je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, a istraga je uzela i prve izjave svedoka, odnosno, komšija, porodice i bliskih osoba "dželatu" i žrtvi.

- Prema nezvaničnim informacijama, on ju je izmasakrirao, preklao je, a potom njeno telo odneo u kadu. Kuća je bila sva krvava. Iz nje je, prema rečima meštana koji su svedočili, izašao u ranim jutarnjim satima. Bio je bez majice i krvav. Ali se ubrzo vratio u kuću. Komšije kažu da se čula svađa u kući, kao i to da je Suzana prvo pobegla kod komšinice, ali se vratila u kuću i tada joj je presudio. Do pre nekoliko dana je bio u zatvoru u Austriji zbog droge. I sada su mu u kući nađeni narkotici. Bio je poznat kao nasilnik i ranije ju je maltretirao, ali ona nije odustajala, dodatno je radila, slala mu pakete u zatvor, išla mu u posete - rekli su.

Policija u Zrenjaninu uhapsila je Roberta M. (39) iz okoline Novog Bečeja, zbog ubistva nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i promet oružja i eksplozivnih materija i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

On je u nedelju, kako se sumnja, oštrim predmetom usmrtio četrdesetjednogodišnju nevenčanu suprugu, a u pretresu njegovog stana policija je pronašla automatsku pušku, četiri okvira i dva metka, kao i biljnu materiju za koju se sumnja da je marihuana i semenke za koje se sumnja da su indijska konoplja.

On se sumnjiči i da je prilikom hapšenja, držeći nož u ruci, pretio policajcima.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading