PORODICA UBIJENE ŽENE IZ NOVOG BEČEJA SPREMA SAHRANU: Sa velikim bolom i tugom obaveštavamo sve da je naša draga Suzana preminula

Autor:

Hronika

20.06.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi vole uveče uz film da grickaju nešto, ali to nije uvek dobra opcija.

PORODICA UBIJENE ŽENE IZ NOVOG BEČEJA SPREMA SAHRANU: Sa velikim bolom i tugom obaveštavamo sve da je naša draga Suzana preminula

Foto: Facebook

Robert ubio Suzanu kod Novog Bečeja

Suzana M. (41) koju je suprug Robert M. nasmrt izbo nožem nakon svađe koja se dogodila u njihovoj kući u selu Bočar kod Novog Bečeja, biće sahranjena sutra u Kikindi.

Naime, ožalošćena porodica, majka otac i brat objavili su da će se sahrana održati u Kikindi.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Umrlica

- Sa velikim bolom i tugom obaveštavamo sve rođake, prijatelje i poznanike da je naša draga Suzana M. preminula 18. juna u svojoj 41. godini života. Sahrana će se održati 21. juna u 13. časova na Gradskom groblju u Kikindi - piše na umrlici.

Kako smo već pisali, Suzana M. ubijena je u nedelju u ranim jutarnjim časovima, a policija je ubrzo uhapsila njenog supruga Roberta M. (39). Sumnja se da je on sa više uboda nožem po telu usmrtio Suzanu, a njeno telo nađeno je u kadi.

Prilikom pretresa kuće osumnjičenog, policija je pronašla i automatsku pušku, ali i marihuanu.

- Prilikom hapšenja on je pretio policajcima nožem koji je imao u ruci. Zbog toga je protiv njega podneta i krivična prijava za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti - podseća izvor Kurira.

Podsetimo, osumnjičeni Robert M. je nedelju dana pre zločina izašao iz zatvora u Austriji, u kom je bio zbog narkotika.

Komšije nastradale žene su u potpunom šoku i preplavljeni emocijama. Za medije su imali samo reči hvale za nju i kako kažu, iako su znali da je Robert i ranije bio u zatvoru, nisu očekivali od njega da ovako nešto može da uradi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading