OTAC U BEOGRADSKOJ ŠKOLI PRETIO PROFESORU ZBOG ĆERKINE OCENE: Tražio da joj se zaključi petica!

Autor:

Hronika

17.06.2023

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ocu određeno zadržavanje.

OTAC U BEOGRADSKOJ ŠKOLI PRETIO PROFESORU ZBOG ĆERKINE OCENE: Tražio da joj se zaključi petica!

Foto: Shutterstock

Dana 17.05.2023. godine, policijski službenici PS Stari grad su po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu doneli rešenje o zadržavanju S.S. zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti iz čl. 138 KZ na štetu S.Ž.

Naime, dana 16.06.2023. godine oštećeni S.Ž. koji je nastavnik u jednoj osnovnoj školi je pristupio u prostorije PS Stari grad i prijavio da je tog dana osumnjičeni S.S. otac jedne od njegovih učenica, u prostorijama osnovne škole zahtevao od njega da ćerki osumnjičenog zaključi najvišu ocenu, što je oštećeni odbio, nakon čega mu je osumnjičeni uputio pretnje kojim je ugrozio sigurnost oštećenog.

Nakon saslušanja osumnjičenog S.S. javni tužilac će doneti odluku o predlogu za pritvor, a nakon preduzimanja dokaznih radnji biće doneta odluka o daljem toku postupka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mumi

07.07.2023 16:34

Eto,divnog li vaspitanja. Znamo vec kako ce da napreduje. Kupljena diploma,doktorat,skupstina,mozda farma,bogata udaja i posle nam svi krivi. Samo da nepozeli da bude hirurg.