PERICA POSLEDNJI PUT VIĐEN ZABRINUT NA ŽELEZNIČKOJ STANICI: Tada mu se gubi trag, policija sve pretražila, nigde ga nema već pet dana!

Autor:

Hronika

14.06.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka mladića kaže da se u pozadini dok je pričala sa sinom Pericom Jovanovićem čula buka i jauci, da neko je vikao: "Jao, jao!"

PERICA POSLEDNJI PUT VIĐEN ZABRINUT NA ŽELEZNIČKOJ STANICI: Tada mu se gubi trag, policija sve pretražila, nigde ga nema već pet dana!

Foto: Društvene mreže

Netsao mladić

Perica Jovanović (23) iz Sremske Mitrovice nestao je u petak oko 20 sati, kada mu se gubi svaki trag. Snaja nestalog mladića kaže da su ga polednji put locirali na železničkoj stanici u selu Putnci, nedaleko od Rume.  

- Dobili smo informaciju da je poslednji put viđen u Putincima, a da je na snimcima koji su pronađeni delovao veoma zabrinuto. Trebao je da dođe, u klub "Nox", u izlazak sa društvom, ali se nije pojavio. Policija je sve pretražila, ali ga nigde nema - rekla je snaja nestalog mladića.

Ona kaže da Perica ima ćerkicu (4) koja živi u Sopotu sa majkom, ali i da porodici nije poznato da li je imao neprijatelja.

Cimer sa kojim je delio sobu rekao je da je Perica izašao u grad u petak oko 20 sati, kada je po njega došlo društvo automobilom. Kasnije, te noći on ga je ponovo pozvao da pita kada će doći kući, na šta mu je on odgovorio da neće skoro. 

To su bile njegove poslednje reči, od tada su oba bratovljeva telefona isključena. 
Majka se zabrinula, te ga je u subotu ujutro pozvala kada se on ili neko drugi javio, vrlo kratko, nije mogla da razazna glas.

Ona samo kaže da se u pozadini čula neka buka, neki jauci, neko je vikao: "Jao, jao!"

- Uplašeni za njegov život slučaj smo odmah posle toga, u subotu prijavili PU Sremska Mitrovica i PU Zemun - rekao je vidno uznemiran Lazar Jovanović, brat nestalog mladića.

Perica je radio molerske poslove, a zadnje angažovanje bilo mu je sređivanje enterijera jednog zemunskog splava, prenosi portal NS uživo.

Rodbina moli da se svi koji imaju neke informacije o nestalom Perici Jovanoviću jave na tel: 061 691 53 66 i065 445 50 16 ili obaveste najbližu policijsku stanicu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading