"DA GA ZAPALE I DA CEO GORI - TO BI BILA PRAVDA" Majka ubijenog Gorana Đokića reagovala na presudu Džoniću: On je živ, A MOJA DECA TRUNU!

Autor:

Hronika

13.06.2023

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na presudu Goranu Džoniću od 40 godina zatvora Stojanka Đokić majka, svekrva i baka ubijenih Đokića rekla je da ni ona nije dovoljna kazna za njega.

"DA GA ZAPALE I DA CEO GORI - TO BI BILA PRAVDA" Majka ubijenog Gorana Đokića reagovala na presudu Džoniću: On je živ, A MOJA DECA TRUNU!

Foto: Printskrin

Stojanka Đokić

Oglasila se majka ubijenog Gorana Đokića nakon što je u Višem sudu u Nišu Goran Džonić danas osuđen na 40 godina zatvora što je u ataru sela Moravac u septembru 2021. ubio čitavu tročlanu porodicu svog brata u trećem kolenu. 

- Presuda nije dovoljna jer je zločinac ostao živ, a moja deca trunu. Pravedno bi bilo da ga zapale, da ceo izgori - rekla je Stojanka Đokić za Republiku. 

Baka Stojanka nije smogla snage da ode na izricanje presude, jer joj narušeno zdravlje to nedozvoljava. 

Foto: Printskrin

Neutešna baka Stojanka Đokić

- Nisam imala snage da odem i pogledam na tog gadnog stvora. On je lažov i manipulator jer iako postoji svi dokazi da je zločinacon lupetara i pokušava da se spase. Nitkov jedan. Dva puta sam na suđenju bila i umalo sam pala mrtva.Tresem se čim ga vidim. Nije mi žao mog života, kamo sreće da odem kod moje dece, moje unučice Lidije, sina i snaj, očiju mojih i duše, nego ću ostati invalid - kazuje Stojanka plačući. 

Republika

Foto: Republika, Facebook

Ubica Goran Džonić pretres njegove kuće i imanja posle hapšenja

Zoran Vitković, advokat porodice ubijene Gordane Đokić kazao je da ni njegovi klijenti nisu osetili zadovoljstvo zbog presude iako je ubici izrečena najteža kazna.

- Za najbliže srodnike nijedna kazna nije satisfakcija jer nikada njihova bol neće moći da umine. Džonić je poseban tip ličnosti i veoma je manipulativan. I na izricanju, kao i ranije tokom postupka imao je predstavu kao da je glumac, samo da bi izbegao kaznu. Sklon je prevarama svake vrste - rekao je Vitković istakavši da nijednog trena Goran Džonić nije pokazao kajanje.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading