DETALJI JEZIVE NESREĆE NA KONJARNIKU: Vozio motocikl bez dozvole, pa naleteo na drugi - muškarac pao na kolovoz, a onda... (VIDEO)

Autor:

Hronika

12.06.2023

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi povređeni u udesu na Konajrniku su prevezeni u Urgentni centar.

DETALJI JEZIVE NESREĆE NA KONJARNIKU: Vozio motocikl bez dozvole, pa naleteo na drugi - muškarac pao na kolovoz, a onda... (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Motocikl

Sinoć oko 22 sata na auto-putu kroz Beograd, kod Plavog mosta na Konjarniku dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala tri motocikla.

Kako se saznaje, do nesreće je došlo kada je P. P. (36) koji je bio na motociklu "kavasaki" vozio bez dozvole i udario u motocikl "suzuki" kojim je upravljao vozač I. T. (30), nakon čega je I. T. pao na kolovoz i na njega je naleteo motocikl "honda" kojim je upravljala N. B. (27) i putnik A. N.(30).

- Svi su prevezeni u Urgentni centar. I.T. ima teške povrede opasne po život (prelom rebara, povreda pluća, prelom ruke i krvarenje u mozgu). N. B. teške povrede (prelom rebara i krvarenje u grudnom košu, prelom pubične kosti). A. N. ima prelom ruke - kaže izvor "Blica" upoznat sa istragom.

Prema prvim informacijama, svi su nosili kacigu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading