PRODUŽEN PRITVOR DEMOKRATI ZBOG SILOVANJA! Obećao manekenki posao i stan, pa nasrnuo na nju!

Autor:

Hronika

09.06.2023

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka je Egića upoznala putem društvenih mreža.

PRODUŽEN PRITVOR DEMOKRATI ZBOG SILOVANJA! Obećao manekenki posao i stan, pa nasrnuo na nju!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Youtube/K1, Shutterstock

Viši sudu u Novom Sadu produžio je do 7. septembra pritvor Srđanu Egiću (42), bivšem političaru iz redova Demokratske stranke, koji je osumnjičen da je 8. marta u svom stanu silovao devojku (21) iz Kule koja se bavi manekenstvom.

Njemu je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva, mogućnosti uticaja na svedoke i ponavljanja krivičnog dela, piše Informer.

Prema prvim saznanjima, devojka je prilikom saslušanja u tužilaštvu rekla da je Egića upoznala preko Fejsbuka i da ju je on 8. marta pozvao kod njega u Novi Sad na piće, što je prihvatila, pošto joj je on prethodno obećao da će joj naći stan i neki posao.

Devojka je ispričala da je pristala da ode u Egićev stan, nakon što ju je ubedio da su svi lokali u gradu puni zbog proslave Dana žena. Već posle nekoliko minuta, kako je navela, Egić je nasrnuo na nju i silovao je, iako mu je ona jasno dala do znanja da ne želi seks s njim. Nakon torture je pobegla iz stana i jednog prolaznika zamolila da pozove policiju - otkrio je sagovornik blizak istrazi za ovaj portal.

Inače, Egić je diplomirani politikolog za međunarodne odnose, magistar i doktor ekonomskih nauka, otac dve ćerke.Od 2008. do 2013. bio je direktor Slobodne carinske zone Novi Sad AD, a od 2014. do 2016. bio je direktor Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici.

Bio je najpre u Demokratskoj stranci, koju je napustio, pa je 2020. na parlamentarnim izborima u Srbiji bio na listi Ujedinjene demokratske Srbije, koalicije koju su osnovali SRBIJA 21 i Vojvođanski front, predvođeni Ligom socijaldemokrata Vojvodine, Strankom moderne Srbije i Građanskim demokratskim forumom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading