ODBIJEN ZAHTEV VELJE NEVOLJA I MARETA MESARA: Tražili izuzeće članova sudskog veća i tužilaca, ali...

Autor:

Hronika

30.05.2023

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahtev je odbijen jer razlozi koji su istaknuti ne predstavljaju razloge za izuzeće članova sudskog veća, a evo koja je odluka za tužioce

ODBIJEN ZAHTEV VELJE NEVOLJA I MARETA MESARA: Tražili izuzeće članova sudskog veća i tužilaca, ali...

Foto: Starsport, e stock

Veljko Belivuk i Marko Miljković

Apelacioni sud u Beogradu odbio je zahtev advokata odbrane u predmetu protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, za izuzeće predsednika i članova sudskog veća koji sude u tom predmetu, saznaju beogradski mediji.

Zahtev je odbijen jer razlozi koji su istaknuti ne predstavljaju razloge za izuzeće, već se odnose na upravljanje postupkom, dok je zahtev za izuzeće Aleksandra Stepanovića odbačen jer on više nije predsednik Višeg suda.

- Odbrana je tražila i izuzeće postupajućih tužilaca kao i glavnog tužioca za organizovani kriminal, a i ti zahtevi su odbijeni - rečeno je u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Nastavak suđenja sa istim sudskim većem i tužiocima će ubrzo biti zakazan.

Podsetimo, organizovanoj kriminalnog grupi Belivuk-Miljković sudi za više ubistava, trgovinu drogom, nezakonito nošenje i držanje oružja, otmice i silovanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

30.05.2023 12:26

Ove bitange samo odlazu postupak i kupuju vreme a i advokati su iste bitange kao i ovi monstrumi i kriminalci