MAJKA MALE PETRE, KOJU JE UBIO OTAC: Moja sudbina je teška, ali ću je nositi onako kako me je Petra naučila

Autor: Republika

Hronika

24.05.2023

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Mnogo možemo naučiti od dece i ja sam učila od moje Petre - poručuje Suzana

MAJKA MALE PETRE, KOJU JE UBIO OTAC: Moja sudbina je teška, ali ću je nositi onako kako me je Petra naučila

Foto: Privatna arhiva

Suzana Budimirović iz Vršca, majka male Petre (2) koju je 4. oktobra prošle godine u kofi sa vodom udavio otac Marko Budimirović pa se potom obesio, uputila je snažnu poruku podrške roditeljima stradale dece u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Posle potresne ispovesti Slobodana Negića, oca ubijene učenice Sofije, Suzana je na svom Fejsbuk nalogu napisala:

- Mnogo možemo naučiti od dece i ja sam učila od moje Petre. Treba da naučimo najveću lekciju da se radi o nama ljudima, o našim sudbinama. Moja sudbina je teška, ali ću je i ja nositi onako kako me je Petra naučila. Ima empatije i ljudskosti među ljudima. Molimo se da im Bog da snagu! Izdvojite vreme za vašu decu, saslušajte ih, razgovarajte, pružite im ljubav i zagrljaj... - napisala je Suzana uz objavu vesti o ispovesti Negića.

Foto: Nikola Mutić

Sahrana male Petre

Podsetimo, jezivi zločin koji je potresao celu Srbiju i region desio se u iznajmljenom stanu u Vršcu, u kojem je Marko živeo posle razlaza sa suprugom.

Kobnog dana je uzeo ćerku od Suzane, a neposredno pre sumanutog čina joj je poslao poruku da će "ubiti dete, pa sebe". Prestravljena majka je o tome odmah obavestila policiju, ali je već bilo prekasno.

Foto: Nikola Mutić

Petrina majka na sahrani

Kada su ušli u stan, pripadnici policije su zatekli jeziv prizor. Devojčicu, udavljenu u kofi, i oca koji se obesio u drugoj sobi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading