JEZIVO! PUCAO SA PROZORA IZ VAZDUŠNE PUŠKE U PSA: Uhapšen muškrarac iz Velike Plane - tereti se za ubijanje i zlostavljanje životinja!

Autor:

Hronika

23.05.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarcu je oduzeta vazdušna puška iz koje je pucao u psa kod Velike Plane i protiv njega ćše biti podneta krivična prijava.

JEZIVO! PUCAO SA PROZORA IZ VAZDUŠNE PUŠKE U PSA: Uhapšen muškrarac iz Velike Plane - tereti se za ubijanje i zlostavljanje životinja!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, Policijske stanice Velika Plana, uhapsili su T. J. (69) iz okoline Velike Plane, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

Policija ga je uhapsila sinoć, neposredno nakon što je prijavljeno da je sa prozora svoje kuće iz vazdušne puške pucao na psa koji se nalazio ispred susedne kuće i ranio ga u vrat.

U pretresu kuće T. J., policija je pronašla i oduzela registrovanu vazdušnu pušku sa dve kutije municije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading