BAKA POLICAJCA IZ PRIJEPOLJA U ŠOKU: Nikom nije jasno kako je Igor počinio stravičan zločin - Eh, dete, šta učini?!

Autor:

Hronika

22.05.2023

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka policajca koji je usmrtio Ervina Ć. iz Priboja rekla je za naš list da ih je sve bez reči ostavila tragedija koja se dogodila.

BAKA POLICAJCA IZ PRIJEPOLJA U ŠOKU: Nikom nije jasno kako je Igor počinio stravičan zločin - Eh, dete, šta učini?!

Foto: Shutterstock

Igor A. (28) iz Priboja je jednom ugostiteljskom objektu u centru grada krvnički pretukao i usmrtio bokserom Ervina Ć. (35) iz istog mesta, a Republika.rs stupila je u kontakt sa porodicom policajca za kojim se traga.

Baka policajca je u šoku, a ispričala nam je da je tek sinoć čula šta se desilo.

- Ne mogu da pričam, ja sam dete juče saznala za to. Nisam ništa znala. Igora nisam videla par dana, ne javlja se i ne dolazi - rekla nam je baka Igora A i dodala:

- Roditelji su mu sada otišli u policijsku stanicu i i onu su veoma potreseni. Eh, šta se dogodi.

Vidno uznemirena baka ističe da otkako su čuli šta je Igor uradio ne prestaju da plaču i u neverici su da je njihov sin i unuk mogao tako nešto stravično da učini.

Podsetimo, prema rečima očevidaca iz lokala u kome je došlo do tragedije, Ervin se provodio sa društvom u jednom kafiću, dok je pored šanka stajao Igor A. sa kolegom.

- Njih dvojica su bili u istom lokalu, kada je Igor prišao Ervinu, počela je rasprava a zatim i tuča. Krvnički ga je udarao. Ervin je pao na pod i tako povređen nastavio da leži. Kad je stigla Hitna pomoć mogla je da konstatuje samo smrt nesrećnog mladića – isprčao je jedan od očevidaca.

Na lice mesta ubrzo je stigla Hitna pomoć, međutim tridesetpetogodišnjem muškarcu spasa nije bilo.

Kako saznajemo,  Igor A. je pripadnik specijalne policijske jedinice u Beogradu, koji je tokom vikenda došao u rodni grad Priboj i u trenutku ubistva bio je van dužnosti. Za policajcem se i dalje traga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading