KOMŠINICA DEVOJČICE KOJA JE IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Bila je veoma veselo dete - ne mogu da verujem da je podigla ruku na sebe!

Autor:

Hronika

21.05.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšinica kroz suze o nastradaloj devojčici.

KOMŠINICA DEVOJČICE KOJA JE IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Bila je veoma veselo dete - ne mogu da verujem da je podigla ruku na sebe!

Foto: Shutterstock

Dvanestogodišnja devojčica iz Lazarevca sinoć je izvršila je samoubistvo vešanjem. Prema nezvaničnim informacijama, telo nesrećne devojčice pronašao je otac u kupatilu.

Komšinica koja je poznavala nastradalu kaže da je bila veoma veselo dete.


- Viđala sam je dok vozi sa bratom rolere, bicikl. Veoma veselo dete. Nikad ne bi mogla da pomislim da bi digla ruku na sebe. Bila je dobar đak - kaže kroz suze komšinica.

Ona dodaje da je dete iz fine porodice, a da se roditelji bore kako bi im pružili normalan život.

- Veoma skladna porodica, otac radi na Kopovima, a majka u prodavnici elektronike - zaključuje komšinica. 

Podsetimo, devojčica je unela stolicu u kupatilo i obesila se kanapom o ram tuš kabine. Policija je obavila uviđaj, a telo je odneto na obdukciju.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading