EVO KOLIKO ĆE DA ROBIJA GINEKOLOG! Besnom "mečkom" drogiran pravio haos na Novom Beogradu, ODBIO ALKOTEST!

Autor:

Hronika

20.05.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova.

EVO KOLIKO ĆE DA ROBIJA GINEKOLOG! Besnom "mečkom" drogiran pravio haos na Novom Beogradu, ODBIO ALKOTEST!

Foto: Facebook

Poznati beogradski ginekolog M.B. (51), koji je uhapšen nakon pod sumnjom da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i koji je, kako je saopšteno, bio pozitivan na kokain, moraće u zatvor.

On je, kako se sumnja, u petak oko 20.30 časova na Novom Beogradu, na raskrsnici Ulice Milentija Popovića i Bulevara Zorana Đinđića, oglušio o naređenje saobraćajnih policajaca, koji su preusmeravali saobraćaj zbog održavanja javnog okupljanja, a potom automobilom marke "mercedes" kojim je upravljao krenuo na policijskog službenika i odgurivao ga.

Protiv osumnjičenog će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave jer je odbio alkotestiranje, dok je droga testom utvrđeno da je pozitivan na kokain.

Kako saznajemo, on je odbio alkotest.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Za ovo delo zaprećena je kazna zatvora od 3 meseca do 10 godina, prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Džonko

20.05.2023 14:57

I onda se pitamo kako su nam deca agresivna... Poznati dr sa WMA pretukao ženu, poznati ginekolog napao sl lice drogiran i pijan, poznati dr za pacujete rekao ma ko ga je.e.. I kao šlag na sve SIN POZNATOG DOKTORA UBIO 9 VRŠNJAKA I ČUVARA A TATA GA OBUČII DA PUCA KAO SPECIJALAC... VEROVARNO DA MU I SIN BUDE POZNAT...!!! Znači roditelji:TUCITE SVOJU DECU KADA PRIMETITE DA LIČE NA VAS...!! Reči su poznatoč pesnika a znate ih svi...!!!

Šabac

20.05.2023 16:25

Kazna od 3 meseca do 10 godina. Ovaj ce dobiti 48h zadrzavanja dok se ne otrezni, i opet ce po starom, jer da nema zaledjinu dobru ne bi se bahatio. Sve se zataska, kao i slucaj Nikoline Milosevic koju je policajka pregazila na pesackom kod Lidla u Šapcu.

Mica

20.05.2023 21:08

Strasno i on je pregledao pacijentkinje jadne zene, ides kao doktoru a neznas sta moze da uradi

Pop

20.05.2023 21:55

Ako lekarska komora ne oduzme licencu za rad ovom coveku i ako ne bude adekvatno kaznjen, desice se da i drugi lekari krenu istim putem. Ministarka REAGUJTE !!!