GODINA VEČNOSTI, ŽIVOTE! Na današnji dan pre godinu je poginula misica Mirjana, reči njenog dečka KIDAJU DUŠU! (FOTO)

Autor:

Hronika

20.05.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godina je prošla od teške nesreće na putu Prahovo-Šimanovci.

GODINA VEČNOSTI, ŽIVOTE! Na današnji dan pre godinu je poginula misica Mirjana, reči njenog dečka KIDAJU DUŠU! (FOTO)

Foto: Društvena mreže

Nekadašnja misica Mirjana Stojanović (34) poginula je na današnji dan prošle godine kada se na putu Prahovo-Šimanovci sudarila sa kamionom, vozeći automobil marke "golf".

Kako su tadašnji izvori iz istrage rekli, ona se iz nepoznatog razloga sudarila sa teretnim vozilo i poginula na licu mesta. Ekipe Hitne pomoći tada su pokušale reanimaciju, ali nisu uspeli da spasu lepu devojku.

Mirjana je to jutro krenula u vikendicu kako bi spremila krsnu slavu Sveti Nikola letnji. U trenutku kada se saobraćajna nesreća desila, ona je u auotmobilu bila sama.

Njen emotivni partner Aleksandar Avramov potresnim rečima je odao godišnji pomen.

Foto: Društvena mreže

Aleksandar Avramov emotivno o devojci Mirjani

- Godina večnosti, živote! Raduj se što osećaš krst na sebi, poseduješ znak večnosti, i za gospodom ideš, put spasenja, u raj! Potrpi malo, jer brzo će kraj, i ja sa njim! Volim te - napisao je Avramov.

On je prethodnu noć proveo pod manastirom Ostrog, gde je napisao:

- Gde mogu više i bliže da budem sa njom večeras i sutra nego ovde. -

Ne može da preboli Mirjaninu smrt

Aleksandar Avramov se, od kada je misica pogniula, često oglašava na društvenim mrežama gde devojci upućuje emotivne reči.

 

- Ona je moj život. Pre nje sam izgubio i sina, a sad i nju! Bila je moja snaga i ja njena. Mi se nismo razdvajali 24 sata - kaže neutešni čovek i pojašnjava da je za nesreću saznao od Mirjaninog oca. - Mene je zvao njen otac, a njega je obavestila policija. Išao sam na mesto njenog stradanja, a prethodno sam bio u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu - rekao je Avramov nakon tragedije prošle godine medijima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading