OVAJ SNIMAK NAJBOLJE POKAZUJE SVU STRAHOTU NATO BOMBARDOVANJA! Svako ko ga pogleda ne može ostati ravnodušan (VIDEO)

Autor:

Vesti

24.03.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski narod ne zaboravlja.

OVAJ SNIMAK NAJBOLJE POKAZUJE SVU STRAHOTU NATO BOMBARDOVANJA! Svako ko ga pogleda ne može ostati ravnodušan (VIDEO)

Foto: Tanjug

Danas se navršava 24 godine od NATO bombardovanja na Saveznu Republiku Jugoslaviju, a na Instagramu već nekoliko godina kruži snimak koji najslikovitije pokazuje svu strahotu sa kojom se suočio naš narod.

Iako je prošlo više od dve decenije srpski narod ne zaboravlja tragične scene kada su bombe aviona NATO alijanse razarale našu zemlju.

Uništeni su mostovi, sravnjene institucije i važni državni objekti, gađane su i kasarne i jedinice protivvazdušne odbrane Vojske SRJ, u Batajnici, Mladenovcu, Prištini i na drugim mestima, prenosi Inforemer.

 

 

Naredba je izdata bez odobrenja Saveta bezbednosti UN što je bio presedan, a nalog je izvršen po naređenju generalnog sekretara NATO Havijera Solane. Niko ne zaboravlja strah koji je tada vladao među običnim građanima, pogotovo jer NATO bombe nisu izostavile ni civile, pa ni one najmlađe.

Na instagramu već nekoliko godina kruži snimak koji najslikovitije opisuje tragediju sa kojom se susreo naš narod, a video je pregladan više od milion puta, najčešće uz opis: "Da se ne zaboravi". 

Čak ni posle 24 godine od NATO agresije niko ne može da ostane ravnodušan kada pogleda snimak, a brojni komentari ispod videa najbolje govori o posledicama razarajućeg bombardovanja. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading