VILIJAMU POKAZANO NATO ORUŽJE: Britanski princ obišao trupe u Poljskoj

Autor:

Svet

23.03.2023

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski princ Vilijam boravio je u iznenadnoj poseti Poljskoj gde je u Žešovu, gradu u blizini ukrajinske granice obišao britanske i poljske trupe koje su tamo raspoređene sa ciljem jačanja istočnog krila NATO.

VILIJAMU POKAZANO NATO ORUŽJE: Britanski princ obišao trupe u Poljskoj

Foto: www.profimedia.rs

Britanski prestolonaslednik je prilikom susreta sa vojnicima pohvalio njihovu saradnju u pružanju podrške narodu Ukrajine i njegovoj slobodi.

Foto: www.profimedia.rs

Britanskom princu Vilijamu u Poljskoj pokazano oružje NATO

Princ od Velsa se u Žešovu sastao i sa Marijušom Blaščakom, poljskim ministrom odbrane, sa kojim je zajedno pogledao izloženu vojnu opremu.

Foto: www.profimedia.rs

 

Pre odlaska u najveći grad jugoistočne Poljske Vilijam je boravio u prestonici Varšavi gde je posetio centar za smeštaj ukrajinskih izbeglica.

Foto: Tanjug/AP

Britanski princ odigrao partiju stonog tenisa u centru za smeštaj ukrajinskih izbeglica u Varšavi

Tamo je britanski princ razgovarao sa malim Ukrajincima koji su tu pobegli od ruske agresije na njihovu zemlju i odigrao partiju stonog tenisa sa njima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vilijamova poseta nije baš oduševila ukrajinsku devojčicu

Uslikan je i trenutak kada sedi pored devojčice koja deluje da jedva čeka da napusti društvo britanskog prestolonaslednika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading