TEŽAK LANČANI SUDAR KOD LUČANA: Zakucala se tri vozila, delovi automobila na sve strane - na licu mesta jeziv prizor!

Autor:

Hronika

18.05.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan vozač je zakočio zbog klizavog kolovoza te su ga još dva vozila udarila otpozadi, te je došlo do lančanog sudara kod Lučana.

TEŽAK LANČANI SUDAR KOD LUČANA: Zakucala se tri vozila, delovi automobila na sve strane - na licu mesta jeziv prizor!

Foto: RINA

Lančani sudar kod Lučana

Težak lančani sudar tri putnička vozila koji se dogodio u popodnevnim satima na magistalnom putu od Čačka ka Požegi u mestu Dljin, na skretanju za opštinu Lučane.

- Sve se dogodilo na izlasku iz tunela, jedan vozač je zbog klizavog kolovoza i raskrsnice na koju je nailazio usporio svoje vozilo, međutim otpozadi su ga sustigla još dva vozila. Materijalna šteta na autima je velika, a dosta delova je rasuto po kolovozu. Čeka se policija da dođe na lice mesta - kazao je Marko J. za agenciju RINA.

Broj povređenih u ovom udesu još uvek nije poznat.

Zbog saobraćajnoj incidenta koji se dogodio saobraćaja se odvija naizmenično jednom kolovoznom trakom, a pripadnici policije nakon zavrđenog uvidjaja utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ove nezgode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading