ASTROLOG ANALIZIRAO ŠTA POVEZUJE KOSTU, ZORANA MARJANOVIĆA I UBICU MALE TIJANE: Monstrumima je ovo zajedničko, brojevi su previše JEZIVI da bi bili slučajnost!

Autor:

Hronika

18.05.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolog je analizirao na osnovu datuma rođenja najvećih srpskih ubica njihove skolonosti, pa objasnio zašto je došlo do jezivih zločina Koste Kecmanovića, Dragana Đurića i Zorana Marjanovića.

ASTROLOG ANALIZIRAO ŠTA POVEZUJE KOSTU, ZORANA MARJANOVIĆA I UBICU MALE TIJANE: Monstrumima je ovo zajedničko, brojevi su previše JEZIVI da bi bili slučajnost!

Foto: MUP, E Stock, Shutterstock

Zoran Marjanović, Dragan Đurić i Kosta Kecmanović su neverovatnim zločinima šokirali i zaledili Srbiju i regio, a može se reći i svet. Portal Republika.rs sada otrkiva da su ubice Jelene Marjanović, male Tijane i devetoro dece i radnika obezbeđenja u školi na Vračar veoma slični. Njihovi profili ličnosti se u mnogome podudaraju, a interesantna je i činjenica da su svi rođeni u julu i to u razmaku od 10 dana gledajući dane rođenja u mesecu.

Astrolog Branka Popović je za portal Republika.rs otkrila da datumi njihovih rođenja govore kako se radi o sebičnim ljudima, koji ako ne drže stvari pod kontrolom "bukvalno pucaju". 

Naime, Zoran Marjanović je rođen 20. jula 1978. godine, Dragan Đurić koji je poslao Tijanu Jurić u smrt rođen je 22. jula 1980. godine, a Kosta Kecmanović 30. jula 2009. godine.

- Sva trojica su rođena u julu, veoma su slični i sebični, vole da drže stvari pod kontrolom i imaju jak ego, ali ono što bi moglo da ih poveze je narcisoidni poremećaj ličnosti. Oni su imali emocije samo za sebe - kaže astrolog Popović.

Foto: ATA Images/Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Zoran Marjanović

Kako naša sagovornica pojašnjava, Kosta Kecmanović je Lav-Ovan sa mesecom u Strelcu, što na prvi pogled može dati snažnu i jaku ličnost kojoj je naglašen takmičarski duh, ali njegove prepreke za dalje napredovanje su bili svaki kiks i greška koju je imao.

- Nije mogao da podnese poraz, a iznad svega je želeo popularnost i centar pažnje. I najmanji komentar je doživljavao katastrofalno i na neki način imao sadističke ambicije - kaže Popović i dodaje:

- Prema položaju planeta je imao problema sa majkom i osećanjima generalno, imao je lošu komunikaciju sa njom i nije mogao da kanališe svoje ponašanje prema njoj. Verovatno je bio arogantan i mislio da je bolji od drugih i da zato ima veća prava, pa je želeo da kazni sve one koji misle suprotno ili to pokazuju. On je ipak dete i možda da je emotivno sazreo ne bi došlo do ove nezapamćene tragedije. Imao bi sugurno težak karakter, bio uspešan, ali poznajemo mnogo ljudi koji ga imaju.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook/Dragan Djuric

Dragan Đurić

Kako dalje objašnjava, Dragan Đurić, koji je ubio Tijanu, ima naznake psihopatske ličnosti i odsustvo emocija prema drugima, bio je prilično svadljiv, nagao i osetljiv na bilo kakav komentar koji bi mu drugi uputili.

- Bio je sklon porocima i nemoralu i to je verovatno presudilo da takva osoba u nekom momentu dobije pomračenje svesti i uradi nešto ovako strašno. 

Prema rečima naše sagovornice, Zoran Marjanović je Rak u horoskopu.

- Kod njega se vidi popularnost i posvećenost poslu i detaljima. Verovatno je bio sklon analizi, ali i da drži stvari pod kontrolom. Bio je veoma tačan, proračunat, precizan i odgovoran, možda pomalo čudan i ekscentrican. Ono što je veoma loše kod njega i što se na prvi pogled vidi je stradanje kroz ljubav i porodicu. Očigledno to nije mogao da izbegne. 

Da podsetimo, Zoran Marjanović je osuđen za ubistvo supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine. Naime, on je sa Jelenom i ćerkom Janom došao do nasipa u Borči, gde je Jelena u jednom trenutku otišla da džogira. U naredbi za sprovođenje istrage stoji da se u periodu od 16.49 do 17.30 odvojio od Jane, otrčao do Jelene i nasmrt je pretukao. Ceo zločin, kako piše u naredbi, trajao je 10 minuta, koliko je Jana čekala na početku nasipa dok joj je otac ubijao majku.

Dragan Đurić je  monstrum koji je u noći između 25. i 26. jula 2014. godine oteo, silovao i svirepo ubio Tijanu Jurić koja je tada imala samo 15 godina. Dvadeset i pet minuta iza ponoći. Blizina vojvođanskog sela Bajmok. Na jednom seoskom putu Tijana je nestala u mraku, u rukama psihopate Dragana Đurića. Na putu, u prašini, ostala je samo njena bela patika koja je slutila na zlo. Dvanaest dana kasnije, tačnije, 7. avgusta, pronađeno je njeno telo na zapuštenom smetlištu u naselju Čonoplja u opštini Sombor.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ, Nikola Mutić

Kosta Kecmanović

Kosta Kecmanović je dečak ubica koji je 3. maja ove godine izvršio masakr u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubio devet svojih drugova i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića. Naime, Kosta je upao u školu kobnog dana u 8.40 i sa vrata pucao u čuvara koji je podlegao povredama. U holu škole je ubio tri devojčice, a onda pokolj nastavio u kabinetu istorije gde je ubio petoro i više ranio, među kojima je i nastavnica Tatjana Stevanović. Povredama je dvanaes dana kasnije podlegla i devojčica Angelina Aćimović, čime se broj žrtava popeo na 10.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading