MLADIĆ (18) POGINUO, DEVOJKA (17) TEŠKO POVREĐENA! Detalji nesreće u Vršcu: Vatrogasci ih jedva izvukli iz uništenog automobila!

Autor:

Hronika

16.05.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno šta se tačno dogodilo.

MLADIĆ (18) POGINUO, DEVOJKA (17) TEŠKO POVREĐENA! Detalji nesreće u Vršcu: Vatrogasci ih jedva izvukli iz uništenog automobila!

Foto: Rina

Hitna pomoć i policija na terenu

Mladić B .K.(18) iz Uljme nastradao je u saobraćajnoj nesreći kod Vršca, dok je njegovo dvoje saputnika teže i lakše povređeno. Teže povrede zadobila je tinejdžerka koja ima 17 godina.

Oni su se, nezvanično, vraćali sa proslave rođenja deteta kada se udes dogodio.

Kako se nezvanično saznaje, saobraćajna nesreća dogodila se u Ulici JNA oko ponoći u mestu Uljma, kada je vozač "golfa" B.K. sleteo sa puta i udario u drvo, a ne kako se na početku mislilo u kuću.

Sumnja se da je vozač "golfa" B.K zgubio kontrolu nad vozilom u krivini i da je izleteo sa puta. Tada je udario u drvo koje se nalazi pored. Vozač je poginuo na mestu nesreće dok je tinejdžerka (17) koja je sedela na zadnjem sedištu teško povređena - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da je u "golfu" na mestu suvozača bio i dve tri godine stariji mladić.

- On je srećom, kako sam saznao prošao sa lakšim telesnim povredama - rekao je naš sagovornik.

Prema njegovim rečima meštani su zvali hitnu pomoć i policiju a kasnije su stigli i vatrogasci koji su nastradalog i povređenu devojku izvukli iz, skoro, uništenog vozila. 

Hitna pomoć je na mestu nesreće konstatovala smrt mladog vozača, a povređene prevezla u bolnicu.

Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno šta se tačno dogodilo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading