HOĆU DA SE UBIJEM, ŠTA ĆE MI ŽIVOT! Jezivi krici oca koji je izgubio dete u masakru u Mladenovcu odjekivali kroz noć (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Hronika

05.05.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Blažić (21) ubio je 8, a ranio 14 mladih osoba.

HOĆU DA SE UBIJEM, ŠTA ĆE MI ŽIVOT! Jezivi krici oca koji je izgubio dete u masakru u Mladenovcu odjekivali kroz noć (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić facebook,

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nakon opsežne potrage uhapsili su jutros Uroša Blažića (2002) u okolini Kragujevca u selu Vinjište.

Uroš je svojoj krvavi pohod počeo u Orašju kada je izašao iz kola i ispalio rafal oko grupe ljudi koja je sedela oko logorske vatre na pikniku. Zatim je nastavio krvavi pir i došao do pozicije koja je udaljena nekoliko kilometara dalje i izašao iz kola i pucao u četiri osobe koje su nameštale kapiju na dvorištu.

Potom je opet seo u kola i odvezao se ka centru sela Dubona i opet pucao, gde je ubio dve osobe, policajca koji nije bio na dužnosti i njegovu sestru. Ubica je zatim pobegao i za njim je tragalo više od 600 pripadnika MUP-a.

Na društvenim mrežama pojavio se video oca kojem je dete stradalo u krvavom pohodu, zabeležen u momentu kad saznaje da je ubijen.

- Joj hoću da se ubijem, joj šta će mi život - navodi očajni otac, a njegovi jauci odjekuju kroz noć.

Kao što se vidi na snimku pored njega se nalazi mnogo ljudi, svi kukaju i jauču, otac od bola ne može ni da stoji.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading