UBIJAO KUĆNE LJUBIMCE SVOJIH KOMŠIJA? Monstrum iz Mladenovca godinama maltretirao životinje: Susedi zbog toga prestali da pričaju sa njim

Autor:

Hronika

05.05.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije, ne pričaju s porodicom Uroša Blažića, jer je iživljavanje nad životinjama za njih bilo nešto preko čega nisu želeli da pređu.

UBIJAO KUĆNE LJUBIMCE SVOJIH KOMŠIJA? Monstrum iz Mladenovca godinama maltretirao životinje: Susedi zbog toga prestali da pričaju sa njim

Foto: ST/N. PANČIĆ/ Instagram

- Ubijao je pse po selu, mi smo to prijavljivali, ali je on nastavljao da to radi - kažu za Telegraf.rs meštani sela kod Mladenovca u kom je živeo Uroš Blažić (21) vinovnik strašnog masakra koji je u ponoć šokirao Srbiju, kada je ubijeno 8 ljudi, a ranjeno 14.

Komšije, ne pričaju s porodicom Uroša Blažić, jer je iživljavanje nad životinjama za njih bilo nešto preko čega nisu želeli da pređu. On je, kako pričaju komšije, ubijao njihove kućne ljubimce, piše Telegraf.

On je prema nezvaničnim saznanjima hapšen zbog krađe, potom zbog oružja, ali i zbog toga što je ošamario policajca, ali nikada nije bio osuđivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Manja

05.05.2023 13:19

Ko ubije zivotinju,taj ce ubiti i coveka ! Sve su to potecijalne ubice i psihijatrijski slucajevi!