POČIVAJ U MIRU, BRATE NAŠ! Mlad Zvezdin navijač JOŠ jedna žrtva masakra kod Mladenovca! (FOTO)

Autor:

Hronika

05.05.2023

03:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim velikog broja mrtvih, ima i mnogo ranjenih, koje su vozila Hitne pomoći dovezle u Urgentni centar u Beogradu, u bolnicu Dragiše Mišović i bolnicu u Smederevu.

POČIVAJ U MIRU, BRATE NAŠ! Mlad Zvezdin navijač JOŠ jedna žrtva masakra kod Mladenovca! (FOTO)

Foto: Društvene mreže

U pucnjavi koja se  dogodila u Mladenovcu, u tri sela - Malo Orašje, Šepšin i Dubona ubijeno je više ljudi, kada je osumnjiečni Uroš B. započeo vatru prema onima koji su se našli u školskom dvorištu. Među prvim žrtvama su se našli policajac (21), njegova sestra i jedan mladić.

Nije još poznato broj žrtava, iako se može čuti da je trenutni bilans osam žrtava, kao i 25 upucanih, za koje se bore lekari.

Jedna od žrtava u ovom krvavom piru navodno i jedan navijač Crvene zvezde, od kojeg se mnogi opraštaju na društvenim mrežama, prenosi Telegraf.

Republika

Foto: Društvene mreže

Zvezdin navijač ubijen u masakru kod Mladenovca

Osim velikog broja mrtvih, ima i mnogo ranjenih, koje su vozila Hitne pomoći dovezle u Urgentni centar u Beogradu, u bolnicu Dragiše Mišović i bolnicu u Smederevu. Kako je Telegrafu potvrđeno, u Urgentnom centru je osam ranjenih osoba, u Dragiše Mišović dvoje, a u Smederevu troje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading