VEŠTAČI SE TELEFON UBICE SA VRAČARA: Utvrđuje se KOME je pisao kobnog jutra, evo ŠTA je pretraživao!

Autor:

Hronika

03.05.2023

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznajemo, u toku je veštačenje telefona ubice.

VEŠTAČI SE TELEFON UBICE SA VRAČARA: Utvrđuje se KOME je pisao kobnog jutra, evo ŠTA je pretraživao!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ, Nikola Mutić

Kosta Kecmanović

Nezapamćena tragedija koja se desila danas na Vračaru, u osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' zavila je Srbiju u crno.

Kosta Kecmanović, učenik sedmog razreda osnovne škole, oko 8.40 minuta danas je planski izvršio masakr u osnovnoj školi. Usmrtio je čuvara škole, Dragana Vlahovića, kao i osmoro svojih vršnjaka.

Kako saznajemo, u toku je veštačenje telefona ubice.

Telefon ubice otkriva mnoge tajne, a kako se pretpostavlja, pretraživao način pravljenja Molotovljevog koktela.

Veštačenjem telefona će se takođe utvrditi i detalji konverzacija, te i kome je pisao kobnog jutra. 

Podsetimo, kako je do detalja objasnio načelnik beogradske policije Veselin Milić, maloletni Kosta Kecmanović se mesec dana pripremao za planirano za izvršenje zločina. On je u dužem vremenu to planirao.

Vatreno oružje uzeo je iz očevog stana i doneo sa četiri Molotovljeva koktela.

Kosta je posedovao spisak imena đaka koje planira da likvidira.

Ono što je svima zapalo za oko je da je poslednje ime sa spiska precrtano, a kako se sumnja, razlog je zbližavanje sa detetom sa spiska.

Načelnik policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić obratio se uživo u Vladi Srbije povodom pucnjave koja se desila jutros.

Nemi smo pred ovom tragedijom. Nas kao pripadnike MUP-a obavezuje o realnom i činjeničnom stanju. Dana 3.5 u 8.42. pozvalo nas je NN lice koje se predstavilo kao Kecmanović Kosta i rekao da je pucao u više osoba u OŠ "Vladislav Ribnikar". Ovom prilikom je smrtno stradalo 8 učenika, 7 devojčica i jedan dečak. Pripadnici MUP-a su po dolasku u školu lišili slobode ubicu. On je duži period planirao ovo. On je izabrao današnji datum zato što je učionica istorije bila blizu izlaza iz škole. U torbi je imao četiri molotovljeva koktela, iz ranca je odmah po dolasku u školu upucao čuvara. Sa vrata učionice je pucao u učiteljicu, a potom i u učenike. Nakon masakra, izlazi napolje i puca u ostale. Sam je priznao da je planirao ovo, a imamo i spisak dece koju je planirao da likvidira. Sam je radio plan ulaza u školu, izlaza i odredio je prioritetne mete. Planirao je tačno kako će koje dete da likvidira - rekao je Milić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading