ISPLIVALI NOVI DETALJI NAPADA MANIJAKA NA BRANKOVOM MOSTU: Prišao devojci s leđa, stavio joj ruku na usta, a onda se ona pomoću JEDNOG POTEZA odbranila!

Autor:

Hronika

27.04.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manijak je napao devojku u nedelju ujutru oko 5 časova na Brankovom mostu.

ISPLIVALI NOVI DETALJI NAPADA MANIJAKA NA BRANKOVOM MOSTU: Prišao devojci s leđa, stavio joj ruku na usta, a onda se ona pomoću JEDNOG POTEZA odbranila!

Foto: Shutterstock, mup

Manijak napao devojku na Brankovom mostu

N. P. (22) kojeg je policija na Starom gradu uhapsila u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, uhvaćen je zahvaljujući izjavi koju je devojka (19) dala nakon što ju je napao na Brankovom mostu.

- On ju je napao u nedelju ujutru oko 5 časova na Brankovom mostu. Uhvatio je otpozadi, stavio joj jednu ruku na usta, a drugom je počeo da je pipa.

Međutim, ona ga je ujela za ruku i uspela da pobegne.

Otišla je pravo u policiju, opisala ga je. Vratili su kamere i videli sve što se dogodilo na mostu. Krenula je potera za njim i ubrzo je uhapšen - rekali su iz istrage, piše Telegraf.

Ako ga prepoznate, odmah pozovite policiju, jer se sumnja da je bilo još žrtava.

Foto: MUP Srbije

N. P. neprimereno dodirivao devojku

Policija poziva građane da se jave na broj telefona 011/3239-731 ili u najbližu policijsku stanicu.

Da pojasnimo, ko izvrši neku polnu radnju, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine. Ko pod strukturom težim uslovima izvrši neku drugu polnu radnju,
kazniće se zatvorom od šest meseci do pet godina. 

Ako je usled dela nastupila teška telesna povreda lica prema kojem je delo izvršeno ili ako je delo izvršeno od strane više lica ili na naročito svirep ili naročito ponižavajući način,
učinilac će se kazniti zatvorom od dve do deset godina. 

Ako je usled dela nastupila smrt lica prema kojem je delo izvršeno, učinilac će se kazniti zatvorom najmanje pet godina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading