POSLEDNJI LET NIŠKOG PARAGLAJDISTE: Otišao je jedan iz jata i ono više nikada neće biti celo! (VIDEO)

Autor:

Hronika

22.04.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljivim porukama, poznanici poginulog paraglajdiste se opraštaju od svog padobranca i pilota, koji je nadletao Nišku banju.

POSLEDNJI LET NIŠKOG PARAGLAJDISTE: Otišao je jedan iz jata i ono više nikada neće biti celo! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Paraglajderista iz Niša Miroljub Janićijević stradao je juče oko 14.50 sati prilikom poletanja na brdu Koritnik iznad Niške Banje.

Janićijevića se više od tri decenije bavio paraglajdingom, a uz to je bio i pripadnik 63. padobranske brigade.

Uoči leta Miroljub je podelio nekoliko svojih video snimaka koji najbolje dočaravaju lepotu paraglajdinga i ono za šta je živeo, sve dok se sudbina nije surovo poigrala sa njim.

 

 

- Opušteno - komentar je koji je uz videe svog poslednjeg leta Miroljub podelio sa svojim pratiocima na Fejsbuku.

- Jedan deo mog neba u gradu na Nišavi više nikad neće biti isti. Otišao je jedan iz jata, jedan iz kluba, vojničina. gorštak...otišao je i odneo sa sobom deo neba sa Koritnjaka. Nišku banju će i dalje nadletati stari i novi piloti, niti manje, niti više, ali jato nikad više neće biti celo. Umeli smo često da branimo različite stavove, vrednosti i ideje, ali smo bar bili celi. Tužan sam danas, Micanka i ja danas ne zbijamo šale i ne smejemo se životu kao i obično. Poginuo je šilot Miroljub Janićijević Ceka, drug, prijatelj i kolega. Plavo te nebo čeka - napisao je jedan od Miroljubovih prijatelja na Fejsbuku.

Kako je došlo do nesreće još nije zvanično saopšteno. Prema nezvaničnim informacijama, prilikom poletanja, jedan deo paraglajdera se ispumpao nakon čega je došlo do kobnog pada.

Prisutni su priskočili u pomoć, stigla je i Hitna, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading