MISTERIJA SMRTI MLADIĆA KOJI JE PRONAĐEN U LOKVI KRVI: Telo ugledala tetka (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na lice mesta pristigla je i policija, a uviđaj je u toku.

MISTERIJA SMRTI MLADIĆA KOJI JE PRONAĐEN U LOKVI KRVI: Telo ugledala tetka (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Telo mladića starosti oko 20 godina pronađeno je u lokvi krvi u prostoriji prihvatnog centra na Obrenovačkom putu. I dalje nije poznato da li je u pitanju ubistvo ili samoubistvo.

Iako je prva informacija bila da je telo pronađeno ispred centra, kako saznajemo sa lica mesta nesrećni mladić je pronađen u prostorijama samog centra.

Kako kažu očevici ljudi iz prihvatnog centra prvo su primetili lokvu krvi, a potom i zapazili telo mladića zaglavljeno između dva ormara.

Slučaj je pod velom misterije, s obzirom na to da je telo pronađeno u čudnom položaju, te oni koji su ga zatekli ne znaju da li je na mestu između ormara završilo usled pada nakon samoubistva ili je mladića neko napao i ubio.

Mladić je u prihvatni centar dolazio u posetu bratu od tetke. Njegovo telo prepoznala je upravo tetka.

Jedan od okupljenih stanara rekao je za Republiku da niko ne zna šta se desilo preminulom momku.

Pronađen je jutros, a pre toga se nije čula nikakva buka. Ne znamo da li je ubijen, ili je sam sebi naudio. Oko njega je bila krv. Pitao sam komšiju, koji ga je našao, šta se desilo, a on mi je u šoku rekao:"Ma bolje ne pitaj". Tetka i rođaci momka satima stoje ispred centra i oplakuju ga. Velika tragedija - kaže jedan stanovnik centra za Republiku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading