MUŠKARAC NA PODU LEŽAO U LOKVI KRVI, 10 POLICIJSKIH PATROLA NA TERENU: Detalji nabadanja nožem u Novom Sadu

Autor:

Hronika

13.01.2023

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inspektori uzimaju izjave od očevidaca i skidaju snimke sa nadzornih kamera na obližnjim objektima kako bi videli da li je incident zabeležen.

MUŠKARAC NA PODU LEŽAO U LOKVI KRVI, 10 POLICIJSKIH PATROLA NA TERENU: Detalji nabadanja nožem u Novom Sadu

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

U mračnom prolazu između Futoške i Ulice Ruđera Boškovića u Novom Sadu, prekoputa Kliničkog centra Vojvodine, večeras oko 19 časova došlo je do napada nožem.

Komšija koji živi u blizini zatekao je muškarca u lokvi krvi na pločniku i pozvao je policiju i hitnu pomoć.

Hitna pomoć prevezla je povređenog u UC KCV koji se nalazi na svega 100 metara od mesta događaja.

Portparol novosadske Hitne pomoći doktor Zoran Krulj rekao je da je njihova ekipa primila poziv za intervenciju od policije u 18.59 za lokaciju Ulica Ruđera Boškovića kod broja 16, prenosi Telegraf.

Po njegovim rečima, na licu mesta zatečen je muškarac star 40 godina sa povredama zadobijenim oštrim predmetom. On je bio svestan i nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen je na odeljenje reanimacije UC KCV na dalju dijagnostiku i lečenje.

Na lice mesta odmah je izašlo više od 10 patrola policije, a forenzičari trenutno obavljaju uviđaj. Deo Ulice Ruđera Boškovića je zatvoren.

Inspektori uzimaju izjave od očevidaca i skidaju snimke sa nadzornih kamera na obližnjim objektima kako bi videli da li je incident zabeležen. Nije poznato trenutno stanje mladića kao ni koliko je dugo ležao na tom mestu.

Još uvek nema zvanične informacije iz PU Novi Sad, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading