OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA PIROMANA IZ NOVOG SADA: Ako ga vidite odmah javite policiji - muškarac je identifikovan i pokrenuta je intenzivna potraga (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

17.04.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici novosadske vatrogasne brigade brzo su izašli na teren i ugasili požar u kome na sreću nije bilo povređenih ali je pričinjena velika materijalna šteta.

OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA PIROMANA IZ NOVOG SADA: Ako ga vidite odmah javite policiji - muškarac je identifikovan i pokrenuta je intenzivna potraga (FOTO/VIDEO)

Foto: Tanjug/ V. Sporčić

Policija na terenu

Novosadska policija intenzivno traga za muškarcem koji je kako se nezvanično saznaje iz izvora bliskog istrazi juče ujutru zapalio dečja kolica u ulazu u jednu zgradu u ulici Zmaj Ognjena Vuka. Piroman je, kako se pretpostavlja, zapalio ulaz zato što nije dobio novac dok je prosio ispred zgrade što ga je navodno razljutilo i nagnalo da počini pomenuto krivično delo.

Pripadnici novosadske vatrogasne brigade brzo su izašli na teren i ugasili požar u kome na sreću nije bilo povređenih ali je pričinjena velika materijalna šteta u hodniku zgrade koji zahteva temeljnu rekonstrukciju u vidu molersko–zidarskih i električarskih radova zbog potpuno začađenih i okrunjenih zidova i istopljenih prekidača.

U čitav slučaj uključilo se i nadležno javno tužilaštvo a kako se nezvanično saznaje, muškarac kojeg je snimila nadzorna kamera zgrade je identifikovan i policija se dala u intenzivnu potragu za osumnjičenim, piše Blic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Policija intenzivno traga za muškarcem sa fotografije koju je objavila Instagram stranica "192_rs".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

On je zapalio kolica ispred vrata stana u Ulici Zmaj Ognjena Vuka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading