ĆERKA ĐORĐA BALAŠEVIĆA PRIJAVILA SUPRUGA ZA NASILJE: Jovana Balašević rekla kako je držao zaključanu

Autor:

Hronika

17.04.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana je policiji izjavila da već godinama trpi psihičko nasilje i da je Jovanović naziva ludačom.

ĆERKA ĐORĐA BALAŠEVIĆA PRIJAVILA SUPRUGA ZA NASILJE: Jovana Balašević rekla kako je držao zaključanu

Foto: ATA images, MC RS

Glumica Jovana Balašević, ćerka poznatog novosadskog kantautora Đorđa Balaševića, prijavila je u subotu svog vanbračnog supruga Aleksanra Jovanovića, inače bivšeg predsednika Skupštine Grada Novog Sada, za nasilje u porodici.

Jovana je došla u stan u Ulici Ilije Ognjanovića u kom je živela sa suprugom, da pokupi stvari i da se iseli, tada je došlo do verbalnog obračuna kada je Aleksandar izrekao niz uvreda, a potom je Jovanu zaključao u stan i rekao joj da neće izaći odatle i da zove policiju Jovana je potom pozvala majku, koja je kontaktirala policiju, a ubrzo nakon toga, Jovanović je otključao stan i pustio je da izađe, piše Telegraf.

Jovana je policiji izjavila da već godinama trpi psihičko nasilje i da je Jovanović naziva ludačom, te da joj govori da treba da se leči i da pije lekove. Inače njih dvoje iz vanbračne zajednice imaju dvoje maloletne dece. Kako saznajemo iz PU Novi Sad, Jovanoviću je određena hitna mera zabrane prilaska, i protiv njega je tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu u redovnom postupku za nasilje u porodici, piše Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading