PRIVEDENI MENADŽER KLUBA U BETON HALI DAO ISKAZ POLICIJI: MUP traga za napadačem, u trenutku pucnjave u klubu bilo 500 ljudi!

Autor:

Hronika

08.04.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnik obezbeđenja Darko M. je u stabilnom stanju.

PRIVEDENI MENADŽER KLUBA U BETON HALI DAO ISKAZ POLICIJI: MUP traga za napadačem, u trenutku pucnjave u klubu bilo 500 ljudi!

Foto: ST/Nikola Mutić

Radnik obezbeđenja Darko M. (39) ranjen je noćas oko jedan sat u pucnjavi koja se dogodila ispred kluba u Beton hali.

Pucnjava se desila iz čista mira. Prethodno nije bilo nikakvog sukoba. Ni svađe, a ni tuče. 

Menadžer kluba u Beton hali, u kojem se dogodila noćas pucnjava, bio je na razgovoru u policiji, kojoj je dao svoj iskaz u vezi sa noćašnjim dešavanjem, potvrđeno je za Telegraf.rs. Kako saznaju, u toku je potraga za napadačem. 

Foto: ST/Nikola Mutić

Fristajler

Do pucnjave je došlo ispred zimskog kluba Fristajler. Nakon pucnjave, pripadnici Interventne jedinice uhapsili su menadžere. Ranjeni radnik obezbeđenja prevezen je potom u Urgentni centar.

Radnik obezbeđenja je u stabilnom stanju, a zadobio je prostrelne rane u predelu šake i kuka.

Iako je, prema prvim informacijama, rečeno da je pucnjavi prethodila tuča, nikakvog sukoba nije bilo. Nepoznata osoba prišla je i ispalila hitac u Darka M.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je pobegao u pravcu obližnje benzinske pumpe, a na snazi je policijska akcija "Vihor" kako bi mu se ušlo u trag.

U trenutku pucnjave u klubu je bilo oko 500 ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading